TOKİ İndirim Kampanyası Başladı

TOKİ İndirim Kampanyası Başladı

TOKİ b yıl ikinci kez indirim kampanyası düzenliyor. TOKİ, borcunu peşin ödeyenlere yüzde 22 indirim olanağı sağlayan indirim kampanyasını bugün itibariye başlattı.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasına başvurular başladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl ikincisi düzenlenen kampanyada alıcılara peşin ödemelerde yüzde 22 indirim yapılacak.

Kampanyadan bütün borç bakiyesini kapatamayacak kişiler de yararlanabilecek. Bu kişiler, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak kaydıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecek.

Son başvuru tarihi 18 Ekim 2019

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, yarından itibaren 18 Ekim 2019 tarihine kadar ilgili bankaya başvurabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından faydalanılması mümkün olmayacak.

İndirim uygulaması kapsamında bulunan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının, başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekli.

Kampanyadan, satışları 2018 Haziran sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksidi 2018 Haziran sonuna kadar başlamış konut ve iş yeri sahipleri faydalanacak. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler ikinci indirim kampanyasına dahil edilmedi.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.