TOKİ Eskişehir Tepebaşı Kura Sonuçları

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Kura Sonuçları

TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesindeki 500 konutun kura çekilişi başladı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı kura sonuçları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde...

A+A-

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Tepebaşı Zincirlikuyu projesinde 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Toplam 500 adet konuta yer verilen proje için kura çekilişi Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda saat 10.00’ da başladı.

KURA SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ!

NOT: Kura sonuçları sisteme TOKİ tarafından yüklendiğinde açılan sayfada 'Proje kura sonuçları' diye yeni bir kategori açılacak. Kura sonuçlarını bu sekmeye tıklayarak öğrenebilirsiniz. Kura sonuçlarının yüklenmesi zaman alabiliyor.

Tepebaşı TOKİ projesinde yer alan 2+1 konutların brüt alanı 75 metrekare, 3+1 dairelerin brüt alanı 110 metrekare biçiminde tasarlandı.

Başvuru döneminin 19 Nisan 2019 tarihi itibariyle sona erdiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı 50 bin konut projesinin kura sonuçları bugün açıklanacak.

2+1 konutların fiyatlarının 142 bin TL'den, 3+1 konutların fiyatlarının 209 bin TL'den başladığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi alt ve orta gelir grubu ailelere satıldı.

Başvuruların Halk Bankası'nın Eskişehir ilindeki şubeleri tarafından kabul edildiği proje için 120 ay, 180 ay ve 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ 50 bin konut Eskişehir Tepebaşı projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 16 bin 600 TL, en düşük aylık taksit bedeli 475 TL olarak belirlendi.

Projeden hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 iş günü sonrasında geri alabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.