TOKİ 50 Bin Konut Ankara Kura Tarihi Belli Oldu

TOKİ 50 Bin Konut Ankara Kura Tarihi Belli Oldu

50 bin sosyal konut projesinde başvuru süreci tamamlandı sıra kura sonuçlarında. TOKİ Ankara Altındağ'daki 809 konutluk projenin kura çekilişinin 6 mayısta yapılacağını duyurdu.

A+A-

Toplamda 67 ilde hayata geçirilecek 50 bin sosyal konut projesi için başvuru dönemi sona erdi. 636 bin 787 kişinin başvuru yaptığı TOKİ sosyal konut projesi için şimdi sıra kura çekiminde. Konutlar, inşaatları da bitirilip en geç 36 ay içinde hak sahiplerine teslim edilecek. 2 oda 1 salon konutların taksit ödemeleri konut teslimlerinden sonra başlayacak. Pek,  TOKİ  kura sonuçları ne zaman belli olacak?

ANKARA KURA TARİHİ BELLİ OLDU

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, TOKİ kura çekiliş tarihleri değişiklik gösteriyor. İstanbul için kura çekiliş tarihi belli olmadı ancak TOKİ başkent  Ankara  için tarih verdi. 

Satış kura duyuruları listesinde yer alan bilgilere göre; Ankara Altındağ’da yer alan 809 adet konut için kura çekimi 6 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

BAŞVURULAR FARKLI TARİHLERE BÖLÜNMÜŞTÜ

Başvuru işlemleri normal vatandaşlardan 6-25 Mart, emeklilerden 26 Mart-5 Nisan, en az yüzde 40 engellilerden 8-12 Nisan, şehit aileleri ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerin başvuruları ise 15-19 Nisan'da kabul edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.