TOKİ 3 İlde 49 Arsayı Satışa Çıkarıyor

TOKİ 3 İlde 49 Arsayı Satışa Çıkarıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa'da bulunan 49 arsayı 8 Şubat Salı günü saat 10:30'da satışa sunacak.

A+A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 3 kentteki 49 arsayı açık artırma usulü ile satışa sunuyor. Arsaların açık artırma ihalesi 8 Şubat Salı günü saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ tarafından satışa sunulan arsaların fiyatları 511 bin 695 TL'den başlıyor, 2 milyar 658 milyon 936 bin 900 TL'ye kadar yükseliyor. 

Satışa çıkarılan 49 arsa İstanbul'da Bahçelievler, Başakşehir ve Arnavutköy ilçelerinde; Kocaeli'de Başiskele, Çayırova ilçelerinde; Şanlırufa'da Viranşehir'de bulunuyor. 

Arsalar için KDV'den muaf satın alma imkanı sunuluyor. Satılacak arsalar için yüzde 25 peşin ve 60 ay vade fırsatı da bulunuyor.

Oturum  TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece'de gerçekleştirilecek. Aynı zamanda açık artırmalar için Emlak Müzayede'nin resmi sitesinden de teklif verilebilme imkanı sunuluyor. Satışla ilgili olarak ayrıntılı bilgilere TOKİ ve Emlakmüzayede'nin web sitelerinden ve "0212 608 15 00" numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.