TOKİ 29 Kentteki 307 Arsayı Satıyor!

TOKİ 29 Kentteki 307 Arsayı Satıyor!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki arsaları satıyor. TOKİ tarafından 29 kentteki 307 adet arsanın satışı bugün ve yarın gerçekleştirilecek.

A+A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 29 şehirde 307 arsayı açık artırma usulü ile satıyor. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, özel okul alanı, terminal alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları fonksiyonuna sahip arsalar için yüzde 25 peşinat 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Arsalar KDV'den muaf olarak satılacak.

Tahmini tutarı 2 milyar 882 milyon 791 bin 98 TL olan yaklaşık 2 milyon 454 bin 735 metrekare büyüklüğe sahip 307 arsanın bulunduğu iller şu şekilde: 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Artvin Aydın, Batman, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon.

Arsalar için açık artırmalar bugün ve yarın saat 10.30'da yapılacak. Bugün gerçekleştirilecek olan açık artırma kapsamında Kocaeli, İstanbul, Tekirdağ, Diyarbakır, Muğla ve İzmir'deki arsaların satışı yapılacak. Yarın düzenlenecek açık artırmada ise Aydın, Antalya, Ankara, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Mersin, Manisa, Artvin, Samsun, Trabzon, Elazığ, Adana, Afyonkarahisar, Batman, Çorum, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Kayseri, Kırşehir, Konya ve Malatya' illerindeki arsaların satışı yapılacak.

Oturumlar Ankara  The Green Park Hotel ile  TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Aynı zamanda açık artırmalar için Emlak Müzayede'nin resmi sitesinden de teklif verilebilme imkanı sunuluyor. Satışla ilgili olarak ayrıntılı bilgilere TOKİ ve Emlakmüzayede'nin web sitelerinden ve "0212 608 15 00" numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.