TOKİ 2018 İndirim Kampanyası Başladı

TOKİ 2018 İndirim Kampanyası Başladı

TOKİ peşin ödemede indirim kampanyası bugün itibariyle başladı. Kampanya kapsamında borcunun tamamını ödeyene yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.

A+A-

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından her yıl düzenlenen indirim kampanyası bugün başladı. Kampanya kapsamında borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yüzde 20 indirim sağlanıyor.

Toki indirim kampanyası 2018 için son başvuru tarihi 18 Mayıs. Toki yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin 18 Mayıs’a kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Başvurular ilgili bankalar aracılığı ile yapılıyor.

Kampanya hakkında yazılı açıklamada bulunan Toki Başkanı Ergün Turan, bu yıl esnek ödeme planı yaptıklarını söyledi. Toki yüzde 20 indirim kampanyasından borcunun tamamını kapatmayacak olan vatandaşların da faydalanabileceğini belirten Turan, borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla herkesin peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek dedi.

KREDİ DESTEĞİ

Turan, kampanya kapsamındaki konut alıcılarının borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan 0,99 faiz oranıyla konut kredisi kullanabileceklerini belirtti.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASINDAN KİMLER FAYDALANABİLİYOR?

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerektiğini aktaran Turan, "Kampanyamızdan, satışları 2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksidi 2016 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projelerimiz indirim kampanyasına dahil edilmemiştir"dedi.

TOKİ Başkanı Turan, geçen yıl borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasından 17 bin 706 kişinin faydalandığını, 950 milyon 767 bin liralık borcun kapatıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.