Toki 2017 İndirim Kampanyası Başladı

Toki 2017 İndirim Kampanyası Başladı

TOKİ'nin peşin ödemesinde yüzde 20 indirim imkanı sağladığı kampanyada başvurular bugün itibariyle başladı. Son başvuru tarihi 29 eylül olarak belirlendi. Kampanyadan konut ve iş yerleri faydalanabilecek.

A+A-

Toki’nin 2017 indirim kampanyası bugün başlıyor. 21 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yüzde 20 indirim yapılacak.

Toki 2017 indirim kampanyasından satışları 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2015 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri sahipleri faydalanabilecek. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kapsamına dahil edilmiyor.

Toki yüzde 20 indirim kampanyasına ilgili banka aracılığı ile başvuruda bulunabiliyor. Kampanya kapsamındaki konut alıcılarının borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde “Gayrimenkul Satış Sözleşmesini” imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabiliyorlar.

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.

Toki Başkanı Ergün Turan’ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamaya göre, Toki indirim kampanyasından geçen yıl 17 bin kişi faydalanmıştı. 817 milyon TL borç kapatıldı. Bu paranın yaklaşık 513 milyon TL’si konut kredisi kullanılmadan, “yastık altı parası” olarak tabir edilen para ile ödendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.