Tasarımın En Şık Hali: VitrA Karo Koleksiyonları

Tasarımın En Şık Hali: VitrA Karo Koleksiyonları

 Sıra dışı ve benzersiz tasarımların öncüsü VitrA, yaşam alanlarına şık ve etkileyici bir atmosfer katmaya devam ediyor. VitrA tasarım ekibi, seçkin koleksiyonların her bir detayını, kusursuz bir keyif ve konfor anlayışını esas alarak tasarlıyor.

A+A-

VitrA karo koleksiyonları balkon, teras, banyo gibi ıslak zemine sahip alanlarda hem görünümleriyle hem kaydırmaz yüzeyleriyle fark yaratırken, ev içi zemin, endüstriyel ve ticari zeminlerde de oldukça beğeni topluyor. Kullanıcılarına her daim en kaliteli ve en konforlu olanı sunma ilkesiyle yoluna devam eden VitrA, zengin yer karosu koleksiyonu ile de yaşam alanlarına imzasını atmayı sürdürüyor.

Yalın ve modern duruşu ile yüzeylere ferah ve derinlikli bir aura katan CementMix Koleksiyonu, betonun alışılageldik soğuk görünüm algısını yumuşatarak, modern toprak tonlarının hâkim olduğu renk paletiyle ona yepyeni, sıcak ve sofistike bir görünüm kazandırıyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan Oakland ve Craft Koleksiyonlarında sağlamlığı temsil etmesiyle bilinen meşe ağacı en doğal hali ile yer karosunda hayat bulurken, Urbanwood koleksiyonu ile İskandinav ahşabı betonla uyum sağlayarak yeniden biçimleniyor. VitrA'nın özenle tasarladığı dokunuşu ile tasarladığı göz alıcı karolarla, yaşam alanına yeni ve farklı kimlikler kazandırmak oldukça keyifli.

CementMix Koleksiyonu: Betona Sıcaklık Katmak Onun İşi!

 VitrA'nın son yılların gözde stili minimalizmden ilham alarak tasarladığı beton dokulu CementMix koleksiyonu gri, açık ve koyu gri, grej, açık ve koyu grej olmak üzere altı farklı renk seçeneği sunarken, şehir mimarisinde sıkça kullanılan betona tamamen farklı bir yorum katarak yaşam alanlarına özgün bir tarz kazandırıyor. CementMix Koleksiyonu’nda bulunan Fine, Micro ve Flake desenleri ile zeminlerde ve duvarlarda betonun akıllarda yer eden soğuk görünümünü, sıcak renk tonlarıyla bambaşka bir şekle büründürüyor. Yılların eskitemediği, her daim en sevilen zemin modellerinden Terrazzo, CementMix koleksiyonu ile zamana meydan okumayı sürdürüyor. Kabartmalı görünümüne ek olarak, çakıl taşı desenleri, modern geometrik şekilleri, renkli mermer yongaları, mikro taş desenleri de betonun sakin duruşuna hareket kazandırıyor. Kaymaz yüzeyi ile tüm açık ve kapalı alan zeminlerinde kullanım olanağı sağlayan bu akılcı karo serisi, dayanıklı yapısı ile de uzun yıllar kullanım imkânı sunuyor.

vitra-oakland-koleksiyonu.jpg

Ahşabın Doğal Ve Sıcak Yapısı Her Daim Tercih Unsuru

Ahşap dokulu Oakland koleksiyonu, meşe, doğal meşe ve koyu meşeden oluşan renk seçenekleriyle, doğanın havasını yer fayansı formlarıyla yaşam alanınızda estiriyor. Retrodan moderne her türlü dekorasyon tarzına uyum sağlamayı başarabilen ahşabın sıcak ve samimi hali, yaşam alanlarınızda karolarla hayat buluyor. VitrA'nın ahşap dokulu bir başka ve çok sevilen modeli Urbanwood

Koleksiyonu; meşe, vizon, grej ve gri renk alternatiflerine sahip. Yüksek kaydırmazlık özellikli yüzeyleri ile Urbanwood karo modelleri, ticari ve kurumsal alanlarda da güvenli kullanım için özel olarak tasarlanıyor.

vitra-urbanwood-koleksiyonu.jpg

Craft Koleksiyonu: Doğanın Esintisi Karolarda Hayat Bulsun

 Craft Koleksiyonu ile dayanıklığın sembolü meşeyi açık grej, bej, grej, koyu meşe ve meşe olmak üzere beş farklı renk ile tasarımlarına taşıyan VitrA, damarlı yapı formu ve sofistike dokusu ile ahşaba yeni bir anlam, derin bir boyut kazandırıyor. Dış mekân kullanımı için özel olarak geliştirdiği 20 mm karolar ile sonsuz tasarım özgürlüğü sunuyor.

Kendi Kendini Temizleyen Karo mu? Bu Bir Rüya Olmalı!

Tasarım ödülleriyle dünya çapında büyük başarılara imza atan, yeniliklerin öncüsü VitrA, karo koleksiyonlarında sadece görselliğe değil insan sağlığına ve çevreye de büyük özen gösteriyor. VitrA'nın inovasyon merkezinde geliştirilen, ileri nanoteknoloji uygulamasına sahip VitrA Shield yüzey kaplaması ile karolar fotokatalitik özellik kazanıyor, ortamdaki nem ve ışıktan faydalanarak yüzeyde oluşan toz ve kirleri ortadan kaldırıyor, kirleri temizlediği gibi aynı zamanda da bakteri oluşumunu engelleme özelliği taşıyan karolar hijyenik koruma etkisine sahip oluyor. VitrA Shield kir ve koku temizleme özelliği ile bakteri oluşumunu engelliyor. Ortamdaki kötü kokuları yok ederek, havadaki zararlı bileşenlerin de etkisini büyük ölçüde azaltıyor. VitrA Shield, sizi temizlik zahmetine sokmadan, mekânlarda konforun ve estetiğin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

Modern tasarımın en zarif ve özgün formlarını yaşam alanlarınıza taşıyan VitrA'nın eşsiz ve zamansız yer karoları, en yakın mağazasında sizleri bekliyor. VitrA tasarım ekibinin ihtiyaçlarınızı düşünerek özenle oluşturarak ortaya çıkardığı karo koleksiyonları, salonunuzda, mutfağınızda, banyonuzda, bahçenizde, balkonunuzda, havuzunuzda kısacası yaşamın olduğu her alanda şıklığı ve kalitesiyle sizinle.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.