Sur Yapı Ticari Üniteleri 180 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışta

Sur Yapı Ticari Üniteleri 180 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışta

Sur Yapı 12 farklı lokasyonda konumlanan toplam 17 projesindeki 321 adet ticari üniteyi 180 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı…

A+A-

Sur Yapı projelerindeki ticari üniteleri satışa çıkardı. 12 farkı lokasyonda konumlanan toplam 17 projedeki ticari üniteler kampanyalı fiyat ve alternatif ödeme seçenekleri ile satışa sunuldu.

Projelerden 10 adedi İstanbul Anadolu Yakası, 7 adedi ise Avrupa Yakası’nda yer alıyor.

Anadolu Yakası’nda Sancaktepe’de Muhit ve Lavender, Koşuyolu’nda Excellence, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Maltepe’de Yeşilmavi, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri, İlkbahar ve İdilia, Çekmeköy’de Tilia; Avrupa Yakası’nda ise Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Ispartakule’de Bahçeyaka, Eyüp’te Axis İstanbul Ofis,  Güneşli ’de Corridor ve Mirage, Sultangazi’de Vitrin projelerindeki ticari alanlar kampanyalı fiyatları ile avantaj sağlıyor.

180 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

17 projede toplam 321 adet ticari ünite KDV dahil 180 bin TL’den başlayan fiyatlara yatırımcılarını bekliyor. Sur Yapı projelerinde ticari alanların büyüklükleri 11 metrekareden başlıyor 2 bin 520 metrekareye kadar yükseliyor.

YÜZDE 10 İNDİRİM

Sur Yapı’nın 12 farklı lokasyonunda yer alan 17 projesindeki ticari alanlarda kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Lansmanı çok yakın bir tarihte yapılan Topkapı Evleri ve Tempo City projelerinde ise 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.