Sitelerde Kiralama ve Taşınmalar Durduruldu!

Sitelerde Kiralama ve Taşınmalar Durduruldu!

4 bin 500 konuta hizmet verdiklerini belirten MŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özant, hizmet verdikleri sitelerde kiralamaları ve taşınmaları durdurduklarını söyledi.

A+A-

Tüm dünyayı kasıp kavuran koranavirüs salgını sonrasında Türkiye'de de olağanüstü önlemler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda ortak alanlarda sınırlamaya gidilirken koranavirüs salgını sonrasında sitelerin ortak kullanım alanlarında da sınırlamaya gidildi.

Sitelerin ortak alanlarının sokağa çıkma yasağı süresince kullanılmamasını ise site yönetimi güvenlik görevlileri aracılığı ile sağlaması gerekiyor.

Tüm dünyayı etkileyen küresel salgınla mücadele kapsamında oturanların sağlığı için sitelerde tedbirler alındı.

4.500 konuta hizmet verdiklerini belirten MŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özant, hizmet verdikleri sitelerde kiralamaları ve taşınmaları durdurduklarını söyledi.

MŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özant koranavirüs salgını yaptıkları çalışmaları şu şekilde sıraladı: “Tüm dünyada etkisini gösteren koronovirüs salgını için pandemi ilan edildi. Bu kapsamda site yönetimlerinin önemi anlaşılmış görev sorumlulukları artmıştır.

Sokağa çıkma yasaklarının etkili olduğu günlerde ortak alanlarının kullanılmaması ve site sakinlerinin normal günlerde de kendini izole ettiğini açıkça söyleyebiliriz.”

MŞ YAPI Yönetim kurulu Başkanı Şahin ÖZANT profesyonel yönetim hizmeti verdiği sitelerde kiralama ve taşınmaları durdurduklarını söyledi.

Ortak kullanım alanları kapatıldı

Sosyal tesisi bulunan sitelerde, fitness, hamam, sauna, buhar odası gibi bölümler hizmete ara verirken, site açık hava alanlarında bulunan ortak kullanım noktaları çardaklar, oturma bankları ve tüm oyun gruplarının tamamı kullanıma kapatıldı.

Hijyen Programı oluşturuldu

Periyodik olarak gerçekleşen rutin temizlik programı yoğun programa dönüştürüldü. Temizlik personellerine hijyen eğitimi verildi. Çalışmalarında maske ve eldiven kullanımı zorunlu hale getirildi.

Temas noktaları dezenfekte ediliyor

Blok kapıları, asansörler ve blok içi gibi yoğun kullanım alanları dezenfekte ediliyor.  Ayrıca her gün kapı kolları, posta kutuları, asansör kapı kolları ve asansör tuşları gibi sıklıkla kullanılan noktalarda buharlı temizlik cihazları ile detaylı temizlik yapılıyor.

Çöp kutuları yıkanıyor

Çöp alma sıklığının arttırıldığı toplu konutlarda, çöp kutuları her gün çöplerin toplanmasının ardından fırçalı köpüklü su ile yıkanıyor, basınçlı su ile durulanıyor.

Sakinler virüse karşı bilinçlendiriliyor

Virüse karsı sakinler afişler, SMS ve sosyal medya paylaşımları ile bilgilendiriliyor.

65 yaş üstünün ihtiyaçlarını Site Yönetimi karşılıyor

Sokağa çıkması sınırlandırılan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlar Site Yönetimine haber vererek ihtiyaçlarının alınmasını sağlayabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.