Seyrek’te Konut Yatırımları Hız Kazanıyor

Seyrek’te Konut Yatırımları Hız Kazanıyor

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Gediz Üniversitesi’nin kapanmasıyla beraber durgunluk yaşayan Seyrek’te inşaat sektörü yeniden hareketleniyor.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gediz Üniversitesi’nin Bakırçay ismiyle devlet üniversitesi olarak eğitime devam edeceğini ifade etmesi, Bakırçay Üniversitesi’nin 2017-2018 ÖSYM öğrenci yerleştirme kitapçığında yer alması ve üniversiteye 28 sözleşmeli personelin atanması üniversitenin 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyet göstereceği ihtimallerini artırdı. Yakın zamanda rektörün atanması bekleniyor.

FRH YAPI VE SERTÜRK ORTAKLIĞIYLA 3 YENİ PROJE

Seyrek’te 2015 yılından beri 4 ayrı projede yüzlerce konut ve 2 ayrı çarşı inşa eden Country Plus yıl içerisinde 3 yeni projeye başlayacak. 1 çarşı ile birlikte 600’e yakın bağımsız birim inşa etmeyi planlayan Country Plus markası FRH Yapı ve Sertürk İnşaat ortak girişimiyle hayata geçiriyor. 2017’deki ilk projesi olan Palm’in inşaatına başlayan Country Plus Bakırçay Üniversitesi’nin yanındaki 50 bin metrekarelik arazide Seyrek’in en büyük projesini hayata geçirecek.

İLK ETAPTA 5 BİN, TOPLAMDA 10 BİN KONUTA İHTİYAÇ VAR

Contry Plus ortaklarından FRH Yapı genel müdürü Ferruh Örel, "Seyrek çok özel bir yer. Yatırımcı için fiyatlar çok uygun. Burada üniversitenin olması, kapasitesi yüksek kolejlerin açılması, Foça-İzmir yolunun büyüyecek olması gibi nedenlerden dolayı buranın tansiyonu çok yüksek. Seyrek her geçen gün daha çok değer kazanıyor. Seyrek’te ilk etapta 5 bin toplamda 10 bin konut ihtiyacı var. Seyrek her sene ivmesini kat kat arttıracak. Okul açıldıktan sonra inanılmaz bir sinerji oluşacak. Burada yaşam başlayacak. Tadı tuzu yerine gelecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.