Triyanda Masal’da Anahtar Teslimleri Yapıldı

Egesel İnşaat tarafından 2 yıl önce Torbalı Ayrancılar'da yapımına başlanan Triyanda Masal Evleri projesi tamamlandı. Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin ve firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen konut teslimat törenine ev sahipleri,

Ayrancılar'da 30 bin metrekare alanda inşa edilen ve toplamda 317 adet konuttan oluşan Triyanda Masal projesinin 24 ayda tamamlandığını belirten Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, "Bu eser sadece bana ait değil. Aynı zamanda inşaat mühendislerimiz, mimarlarımız, teknisyenlerimiz ve firmamızın diğer çalışanlarına ait. Çok emek harcadık. Yazın burada yattığım günleri bilirim. Vermiş olduğumuz sözü zamanından önce bitirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

 

Başkan Adnan Yaşar Görmez ise, "Torbalı böyle bir değer kazandığı için gurur duyuyorum. İlçemizde bu güzellikte bir proje ilk kez yapılıyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Projeler Haberleri

Adres Konak Projesi İzmir’in Kalbinde Yükselecek
Manisa'ya 4 Milyar TL'lik Yeni Proje: Mysia Life 7 Kasımda Lansmana Çıkacak
İhlas Gayrimenkul'den Avcılar'a Konutluk Yeni Proje
Velux, İzmir’de 300 Milyon Dolarlık Yatırım Hacmine Ulaştı
Çiçek İnşaat’tan Urla’da Denize Sıfır Rezidans Projesi