Siltaş Panorama Projesinde Satış Fiyatları Belli Oldu

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Panorama projesinde satış fiyatları belli oldu. Peki Siltaş Panorama 'da metrekare satış fiyatları kaç liradan başlıyor?

Pendik Çınardere mahallesinde 23 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde kentsel dönüşüm projesi olarak Siltaş Yapı tarafından geliştirilen Siltaş Panorama projesi, 9 haziranda gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla hak sahiplerine ve yatırımcılara tanıtıldı.

7 ve 11 katlı 13 blok halinde tasarlanan ve 2+1’den 5+1’e farklı kat planlarında açık veya kapalı mutfak seçeneklerinin de sunulduğu 650 konut ve 24 dükkandan meydana gelen projede metrekare satış fiyatları 28 bin TL’den, konutların satış fiyatları ise 2 milyon TL’den başlayarak 18 milyon TL’ye kadar çıkıyor. Lansmana özel olarak bu fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Şirket bünyesinde yapılan finansman desteğiyle yüzde 40 peşin alındıktan sonra kalan bakiye 24 aya kadar taksitlendiriliyor. Dileyen konut alıcıları banka kredisi de kullanabiliyor.

Proje alanının yüzde 65’i yeşile ve sosyal tesislere ayrıldı. LifeX konseptinin uygulandığı Siltaş Panorama’da proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti, geniş ekranda film ya da maç izleyebilecekleri cep sineması, klasik bir kafeterya yerine içeceklerini yudumlarken aynı zamanda kütüphaneden seçtikleri bir kitabı okuyabilecekleri bir kafe-kütüphane başta olmak üzere yaşama ekstra konfor katacak pek çok detay bulunuyor. Elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu altyapısının bulunduğu projede; yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu ve sauna da yer alıyor. Yürüyüş ve bisiklet parkuru, kamelya ve dinlenme alanları, spor ve oyun sahaları, süs havuzları, şelaleler ve koku bahçeleri de küçük büyük herkesin hayatını renklendirecek detaylardan. Projede ayrıca sedye taşınabilecek genişlikte asansörler de bulunuyor.

Projeler Haberleri

Fenercioğlu İzmir'de 2 Bine Yakın Konut İnşa Edecek!
BESA Holding Ankara'da 4 Büyük Projeye Başlıyor
Mistral GYO'dan Yeni Proje: Kumsal Boyalık
Forum Göztepe Projesinin İnşaatı 2 Ay İçerisinde Başlıyor
İş GYO'dan Tuzla'ya 1.115 Konutluk Yeni Proje