Sarıyer Armutlu Kentsel Dönüşüm İmar Planı Askıya Çıktı

Bakanlar kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen Sarıyer Armutlu mahallesinde kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı. 140 hektarlık alanın imar planları 25 eylüle kadar askıda kalacak.

6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında Riskli Alan ilan edilen İstanbul Sarıyer İlçesi, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, halk arasında Armutlu olarak bilinen 140,62 hektarlık proje alanındaki taşınmazlara ilişkin olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, bakanlık tarafından onaylandı. 

Sarıyer Armutlu kentsel dönüşüm imar planı dün askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 25 Eylül 2017 tarihinde askıdan indirilecek.

 

İmar Haberleri

Bornova'da 243 Hektarlık Alanın İmar Planları Mahkeme Kararıyla İptal Edildi
Bakan Kurum 'Bize Gelin' Dedi Ama Sasalı Planları 9 Aydır Onay Bekliyor
Çeşme'de 365 Dönümlük Alanın İmar Planı Askıya Çıktı
Menemen Belediyesi İmar Artışı İstedi, Büyükşehir Belediyesi Reddetti
Alsancak Elektrik Fabrikasına Özel Proje Alanı İmarı