Özelleştirme İdaresi'nin Didim'deki Arsası 47 Milyon TL'ye Satıldı

Özelleştirme İdaresi tarafından satışa çıkarılan Aydın Didim'deki 5 dönümlük arsanın nihai pazarlık süreci bitti. İhaleye en yüksek teklifi 47 milyon TL ile ERZ Hafriyat İnşaat verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aydın Didim'deki arsasının ihale sonucu belli oldu. Arsaya en yüksek teklifi Didim merkezli ERZ Hafriyat İnşaat şirketi verdi. İhale sonucunun Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından arsanın satışı tamamlanacak.

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı adına kayıtlı;

  • Aydın ili, Didim ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 5129 ada 1 parsel numaralı 5.009,82 m2 yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif 47.000.000.- (Kırkyedimilyon) Türk Lirası bedelle ERZ Hafriyat İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından verilmiştir.

İhale Haberleri

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden İzmir'de 390 Milyon TL’lik Kat Karşılığı İnşaat İhalesi
TOKİ İzmir'de 24 Arsayı 654 Milyon TL'ye Satışa Çıkardı
SGK'dan Karşıyaka'da 140 Milyon TL'ye Satılık Arsa
İnciraltı'nda 874 Milyon TL'ye Satışa Çıkan Arsayı İzka İnşaat 445 Milyon TL'ye Aldı
İzmir Valiliği Kentteki 13 Yapının Hurda Karşılığı Yıkımı İçin İhaleye Çıktı