Otopark Yönetmeliği Uzatılıyor

MÜFED başkanı Necip Nasır, dün İzmir'e gelen başbakan Binali Yıldırım'a otopark yönetmeliğinin uzatılmasıyla ilgili taleplerini iletti. Başbakan Binali Yıldırım'ın yönetmeliğin uzatılması için talimat verdiği öğrenildi.

Her daireye 1 otopark zorunluluğu getiren yeni otopark yönetmeliği 1 haziranda yürürlüğe giriyor. İnşaat müteahhitleri otopark yönetmeliğinin uzatılması gerektiğini savunurken Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) başkanı Necip Nasır otopark yönetmeliği süresinin uzatılması taleplerini başbakan Binali Yıldırım’a iletti.
 

Milletvekili aday tanıtım toplantısı için dün İzmir’e gelen başbakan Binali Yıldırım ile akşam saatlerinde bir görüşme sağlayan Necip Nasır, otopark yönetmeliği süresinin uzatılmasıyla ilgili müteahhitlerden ciddi bir talep olduğunu belirterek başbakandan destek istedi. 

Binali Yıldırım'ın otopark yönetmeliği süresinin uzatılması için Çevre Şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki'yi arayarak talimat verdiği öğrenildi.

1 haziranda yürürlüğe girmesi planlanan yönetmeliğin 1 ocak 2019'e uzatılması bekleniyor.

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

Projeler Haberleri

Ziraat GYO Bayraklı Projesine Bakanlıktan Onay!
10.300 Konutluk Natura Banliyö Projesi Satışa Çıktı
Gültekin Oliva Satışa Çıktı! Fiyatlar 5 Milyon TL'den Başlıyor
Babacan'dan Bayram Kampanyası: Peşinatsız 24 Ay Taksit
Gürkayalar Luna 13 Mart'ta Lansmana Çıkıyor