NG Hotels, Bodrum'da Hem Konut Hem Otel Olan Bir Projeye İmza Atacak

NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atacaklarını açıkladı.

NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür yeni bir proje olacağını duyurdu. Hürriyet Gazetesi'nden Burak Çoşan'ın haberine göre; Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

"Hem konut hem otel olan bir proje"

Turizm sektöründe birçok işe imza atan NG Hotels Muğla'nın Bodrum ilçesinde yeni bir projeye imza atacak.

Yakın zamanda otel yatırımları olup olmadığı hakkında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, “Önümüzde bizi heyecanlandıran bir Bodrum projesi var. Ortakent’te bir projeyi devreye alacağız. Şu anda projelendirme çalışması devam ediyor. Hem konut hem otel olan bir proje. Kısa zamanda projelendirme çalışmalarını tamamlayıp devreye almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Projeler Haberleri

Ankara'nın 4 Büyük Firmasından 40 Milyarlık Yatırım: 6.000 Konutluk Kıta Oran Projesi Geliyor!
Ankara'ya 7,65 Milyar TL’lik Dev Proje: 628 Konut, 148 Ofis ve 118 Dükkan
Artı Konsept Orman Projesinde Yüzde 10 İndirim Kampanyası
Nava Konak’tan Ev Alana Araba Hediye!
Ankara’ya 9,4 Milyar TL Yatırımla 1.396 Konutluk Luna İncek Projesi Geliyor