NG Hotels, Bodrum'da Hem Konut Hem Otel Olan Bir Projeye İmza Atacak

NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atacaklarını açıkladı.

NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür yeni bir proje olacağını duyurdu. Hürriyet Gazetesi'nden Burak Çoşan'ın haberine göre; Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

"Hem konut hem otel olan bir proje"

Turizm sektöründe birçok işe imza atan NG Hotels Muğla'nın Bodrum ilçesinde yeni bir projeye imza atacak.

Yakın zamanda otel yatırımları olup olmadığı hakkında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, “Önümüzde bizi heyecanlandıran bir Bodrum projesi var. Ortakent’te bir projeyi devreye alacağız. Şu anda projelendirme çalışması devam ediyor. Hem konut hem otel olan bir proje. Kısa zamanda projelendirme çalışmalarını tamamlayıp devreye almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Projeler Haberleri

Pendik’te Kentsel Dönüşüm ve Geleceğe Yatırımın Öncü Modeli
3 Bin Konut Üreten 4 İnşaat Firması Ritus Urla Projesine İmza Atıyor
Teos Vita’da Yaşam Başladı
İnci Mega 9 Mayısta Lansmana Çıkıyor
Ege Yapı 6 Yeni Proje İçin 1.6 Milyar Yatırım Yapacak