Navac Yatırım Grubu'nun İzmir'deki İlk Projesi: Nava Konak

İzmir’in yeni kent merkezinde yükselen Nava Konak projesi, lansman satışlarına çıktı. Zemin + 3 katlı baza bloğunun üzerinde 25 kat olarak yükselen Nava Konak, 164 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor.

Navac İnşaat imzasıyla İzmir Bölge Adliye Mahkemesinin tam karşısında yer alan 5.110 metrekarelik arsa üzerinde hayat bulan Nava Konak, bir baza bloğu (zemin+3) üzerinde 25 katlı bir kuleden oluşuyor.

Proje içerisinde zemin katta 10 adet dükkân, baza ve kule katlarında ise ailelerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde çeşitli plan tiplerinde toplam 164 adet konut yer alıyor.

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra loft daire seçeneklerine de yer verildi. Dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor.

Zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanan ve inşaatı başlayan projenin 14-15 ayda tamamlanarak 31 Mart 2024’te teslim edilmesi planlanıyor.

Projede geniş sosyal olanaklara yer verildi. Zemin katta açık çocuk oyun alanı, açık yüzme havuzu ve oturma alanları yer alıyor. 2. kattaki kapalı sosyal tesis içerisinde fitness alanı, sauna, yoga-pilates stüdyosu, cafe-lounge ve çocuk oyun-etkinlik alanı bulunuyor. Tüm bu kapalı hacimlerden çıkılabilen açık teras alanı bulunuyor.

Navac İnşaat

Yatırımcı firma Navac, birçok ülkede inşaat, turizm, ticaret, sanayi ve çeşitli alanlarda faaliyetleri olan uluslararası bir yatırımcı grubunun parçasıdır. Şirketin merkezi İstanbul’da bulunmaktadır. Yurt içi ve yurtdışı yatırımlarını bu merkezden idare etmektedir. Projenin inşaat ve proje yönetim kısımları Navac İnşaat A.Ş. tarafından üstlenilmektedir. Şirket, uzun yıllardır bir arada çalışan profesyonel ekibi, yurtdışında kazandığı uluslararası inşaat organizasyonu tecrübeleri ile Türkiye’de Marriot standartlarına uygun olarak yapılan 5*+ seviyede otel projesini bitirmiş ve teslim etmiştir. 5+ yıldız seviyesinde Reges A Luxury Otel projesi, 456 konut ve 50 dükkândan oluşan Gençler Şehri projesi, Park Bulvar projesi, eğlence ve alışverişi bir araya getiren karma fonksiyonlu Eğlence Adası projesi yanında Dubai 7 yıldızlı Burj Al Arap projesini de tasarlayan Atkins firması tarafından projelendirilen Baku White City projesi içinde 110 konutluk proje, Navac’ın referansları arasındadır.

Projeler Haberleri

Fenercioğlu İzmir'de 2 Bine Yakın Konut İnşa Edecek!
BESA Holding Ankara'da 4 Büyük Projeye Başlıyor
Mistral GYO'dan Yeni Proje: Kumsal Boyalık
Forum Göztepe Projesinin İnşaatı 2 Ay İçerisinde Başlıyor
İş GYO'dan Tuzla'ya 1.115 Konutluk Yeni Proje