Mayıs 2018'de Lansmana Çıkacak Projeler

Nisan ayında hareketli geçen inşaat sektöründe mayıs ayında ramazanın etkisiyle durgun geçmesi bekleniyor. İnşaat firmaları ise lansman kampanyaları ile sektörü canlı tutmaya çalışıyor.

Önümüzdeki Mayıs ayında birçok şirket yeni projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. İşte lansmana özel fiyat ve ödeme avantajı ile 2018 Mayıs’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri;

TEKFEN TOPKAPI 
Bir süredir ön talep toplayan Tekfen Topkapı projesinde resmi satışların önümüzdeki mayıs ayında başlaması planlanıyor. Toplam 333 konuttan oluşan Tekfen Topkapı projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede teslimlerin ise 2 yıl sonra yapılması planlanıyor.

DEKAR KIYIBAHÇE 
Dekar Kıyıbahçe 2 Mayıs’ta satışa çıkmaya hazırlanıyor. Ömerli’de yükselen Dekar Kıyıbahçe projesi fiyatları, ödeme planı, teslim tarihi ve kat planları ise henüz paylaşılmadı. Projeye dair tüm detaylar 2 Mayıs’ta yapılacak olan lansmanla birlikte netlik kazanacak.

SİLTAŞ MARİNA 
Siltaş Marina projesi Pendik’te yükseliyor. Toplam 200 konuttan oluşan Siltaş Marina Pendik projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatlar 595 bin TL’den başlıyor. 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan projede konut teslimlerinin ise 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

KAVANYA KORU
Kavanya Koru projesi İzmit Çayırköy’de hayata geçiriliyor. 6 blokta toplam 250 adet konuttan oluşan Kavanya Koru projesi 8 Mayıs’ta görücüye çıkacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alan Kavanya Koru İzmit projesinde fiyatlar 190 bin TL’den başlıyor. Nisan 2020’de konut teslimleri yapılması planlanan projede şirket bünyesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

MESA ORMAN ÇUBUKLU 
Bir süre önce ön talep toplamaya başlayan Mesa Orman Çubuklu projesinde resmi satışlar 3 Mayıs’ta başlıyor. 1+1’den 6+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan Mesa Orman Çubuklu fiyatları ise 1 milyon 30 bin TL’den başlıyor. Nisan 2020’de konut teslimleri yapılması planlanan projede yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Mesa Orman projesi Beykoz Çubuklu’da yükseliyor. 

 

AKZİRVE TOPKAPI 
Strada Bahçeşehir projesi ile dikkat çeken Akzirve tarafından hayata geçirilecek olan Akzirve Topkapı projesi 9 Mayıs’ta lansmna çıkacak. Akzirve Topkapı fiyatları, ödeme planı ve diğer tüm detaylar henüz açıklanmadı. Projede dair tüm detaylar 9 Mayıs’ta yapılacak olan lansmanla birlikte açıklanacak.

Projeler Haberleri

Fenercioğlu İzmir'de 2 Bine Yakın Konut İnşa Edecek!
BESA Holding Ankara'da 4 Büyük Projeye Başlıyor
Mistral GYO'dan Yeni Proje: Kumsal Boyalık
Forum Göztepe Projesinin İnşaatı 2 Ay İçerisinde Başlıyor
İş GYO'dan Tuzla'ya 1.115 Konutluk Yeni Proje