Mahmutbey- Esenyurt Metro İhalesi 31 Mart'ta

18,5 kilometre uzunluğa sahip olacak Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun ihalesi 31 Mar'ta gerçekleştirilecek.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosu olarak bilinen metro hattının inşaat ve elektromekanik işleri ihalesi 31 Mart 2017'de gerçekleştirilecek. 18,5 kilometre uzunluğa sahip olacak olan proje toplamda 11 duraktan meydana gelecek.

Mahmutbey'den yola çıkacak olan metro Bölge Parkı, Mehmet Akif, Halkalı&Atakent Toplu Konut, Tema, Hastane, Tahtakale, Ispartakule ve Bahçeşehir duraklarından geçerek Esenkent durağına ulaşacak.

2019 YILINDA HİZMETE ALINACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 yılı içerisinde hizmete alınacak projeler arasında gösterdiği metro hattının yapım süresi 1080 takvim günü olarak belirlendi.

İstanbulluların hizmete girmesini büyük bir heyecanla beklediği metro hattının inşaat ve elektromekanik yapım işi ihalesi 31 Mart 2017 günü saat 10.00'da İBB Merter binasında gerçekleştirilecek.

İhale Haberleri

Egeşehir'den Balçova'da 1.6 Milyar TL'lik Kat Karşılığı İnşaat İhalesi
Çeşme Belediyesi'nden 139 Milyon TL'ye Satılık 5 Arsa
SGK'dan Karşıyaka'da 350 Milyon TL'ye Satılık Arsa
İzmir Büyükşehir'den 6 Milyar TL'lik İhale!
Dikili’de 10 Arsa Toplam 77 Milyon TL’ye Satışa Çıkarıldı