Karabağlar Belediyesi: İmar Barışında Göreve Hazırız

Karabağlar'da riskli ilan edilen mahallelerin muhtarları ile biraraya gelen belediye başkanı Muhittin Selvitopu imar barışı konusunda yetki verilmesi halinde her türlü göreve hazır olduklarını ifade etti.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bakanlık tarafından riskli alan ilan edilen mahallerin muhtarlarıyla görüştü. İmar barışı başta olmak üzere kentsel dönüşüm ve diğer önemli konularda bilgi alışverişi yapan Selvitopu, muhtarların sorularını yanıtladı.

Başkan Selvitopu, “Belediyemiz her zaman muhtar ve vatandaşların yanında. Vatandaşlara sorularıyla ilgili zemin katta bulunan imar barışı masasında destek veriliyor” açıklamasında bulundu.

Muhtarların riskli alan bölgesinde yaşayanların durumlarıyla ilgili sorularına cevap veren Selvitopu, “Yetki verilmesi halinde göreve hazırız” diye konuştu.

İmar Haberleri

Çeşme Paşalimanı’nda 77 Dönümlük Denize Sıfır Arazi İmara Açılıyor
Seferihisar’da 50 Hektarlık Alan İçin İmar Süreci Tamamlandı
Çeşme’de Emlak Konut Arsalarının İmar Planı Askıya Çıktı
Gaziemir-Karabağlar Sınırındaki 353 Hektarlık Alan İmara Açılıyor
Bakanlık ve Belediye Plan Yapıyor, Şehir Plancıları Odası Dava Açıyor