İzmir 35 Narlıdere Satışa Çıktı! Fiyatlar 2 Milyon 650 TL'den Başlıyor

İzmir 35 Yapı tarafından İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen İzmir 35 Narlıdere projesi lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Projedeki dairelerin fiyatları 2 milyon 650 liradan başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor.

192 konutun yer aldığı  İzmir35  projesi lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.  Projede yer alan konutların teslimi 2023'te yapılacak. 

Proje içerisindeki 2+1 dairelerin büyüklükleri 63 metrekareden, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 105 metrekareden başlıyor. Projede bahçe katlı ve teras daireler de yer alıyor. 

Proje içerisindeki konutların fiyatları ise 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel seçeneklerle satışa sunulan konutlarda birden fazla ödeme seçeneği bulunuyor.

Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulandığı İzmir35'te ek olarak yüzde 30 peşin ödemeli seçenekte 15 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Çok sayıda sosyal olanağın bulunduğu İzmir35'te 2 adet açık havuz, 1 adet kapalı havuz, sauna, otopark, oyun alanları, fitness salonları, basket sahası ve tenis kortları yer alıyor.

Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkla bulunan İzmir35 Narlıdere Pazar yeri ve Ekonomi Üniversitesi'ne yakın konumda yükseliyor.

Projeler Haberleri

İzmir'in Kooperatif Modelli İlk Gökdelen Projesi: Voyage İzmir!
Rams City Haliç Projesinin İkinci Etabı Başlıyor
Ümsan İnşaat 8 Farklı Projede 306 Konut İnşa Ediyor
Fenercioğlu İzmir'de 2 Bine Yakın Konut İnşa Edecek!
BESA Holding Ankara'da 4 Büyük Projeye Başlıyor