Elite World Europe Otel, 120 Milyon Dolarlık Yatırımla Açıldı!

Elite World Hotels zinciri, İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda elips mimarisi ile 120 milyon dolarlık yatırım yaptığı Elite World Europe’yi hizmete açtı.

İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda elips mimarisi ile dikkat çeken, 401 oda, 581 yatak kapasiteli otel konuklarını ağırlamaya başladı. Kongre oteli olarak kurgulanan ve 120 milyon dolar yatırım ile hayata geçirilen tesiste, 2 bin 500 kişi kapasiteli 8 toplantı salonu yer alıyor.

Elite World Hotels Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, “Kapalı salonlarda uzun saatler süren toplantılar yapan, çok sık iş seyahetlerine giden, temposu yüksek iş hayatında dinlenmek ve keyif yapmayı imkansız zanneden iş dünyasını gülümsetecek, mutlu edeceğiz. Yani artık memnun müşterinin bir boyut ötesine geçmek istiyoruz. Mutlu müşteriyi hedefliyoruz” diye konuştu. 

Turizm Haberleri

Selçuk'ta 906 Milyon TL'lik Otel Yatırımına Bakanlıktan Onay
Seba İnşaat'tan Bodrum'a 662 Milyon TL'lik Turizm Projesi
İmarsan İnşaat'tan Bayraklı'ya 450 Milyon TL'lik Otel Yatırımı
Çeşme'ye 2 Milyar TL'lik Otel Yatırımı: Anantara Retreat Çeşme
Türkerler İnşaat'tan Çeşme'ye 5 Milyar TL'lik Proje