Deniz GYO'dan Bodrum'a Yeni Proje!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ataman Turizm ile Bodrum Eskiçeşme Mahallesi'nde gayrimenkul projesi geliştirecek.

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesinin müjdesini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu. 

Deniz GYO dün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında; Muğla Bodrum'a bağlı Eskiçeşme Mahallesi'nde 23 bin 768 metrekarelik alanda Ataman Turizm ile gayrimenkul projesi geliştirme kararı aldı.

Henüz proje detayları belli değil.  Deniz GYO daha önce Bahçeşehir AVM, Göksu AVM, Metrokent Merkez AVM, Metrokent eğitim yapıları ve Karaköy binası gibi yatırımlara imza attı.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması;

Şirketimiz Yönetim Kurulunun  04 Ağustos 2017 tarihindeki toplantısında; Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde toplam 23.768,38 m2 alanda  Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul projesi geliştirme kararı alınmıştır.

Projeler Haberleri

Emlak Konut'tan Alsancak'a Üçüncü Proje
Çeşme'de Otel Ruhsatı Alıp Rezidans Satan Projenin Belgesi İptal Edildi
Folkart Arsa Dikili
Bintaş Twins'te İnşaat Bitti, Satışlar Başladı!
VYeniKonak Projesi İçin 12.5 Milyar TL'lik Sözleşme İmzalandı