Alya 4 Mevsim Projesi 28 Eylülde Lansmana Çıkacak

Halihazırda 5 projede 563 konut üretimine devam eden BOSS4 Gayrimenkul yeni projesi 'Alya 4 Mevsim' için lansmana çıkıyor. Talep toplama aşamasında olan projenin lansmanı 28 eylülde gerçekleşecek.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün köklü markası Akkuş Gayrimenkul, Alya markasıyla ürettiği 3 projeden sonra Lübnanlı ortağı El-Khatip Group ile güçlerini birleştirdi. 2017 yılında kurulan BOSS4 Gayrimenkul, Alya markasıyla yola devam ederek 6 projede toplam 394 konutun teslimini gerçekleştirdi.

Halihazırda 5 projede 563 konut üretimine devam eden BOSS4 Gayrimenkul, şimdi de ortaklığın yeni projesini hayata geçirmek için gün sayıyor.

 BOSS4 Gayrimenkul, talep toplama sürecini başlattığı yeni projesi ‘Alya 4 Mevsim’i düzenleyeceği basın buluşmasıyla tanıtmaya hazırlanıyor.

Alya 4 mevsim projesinin lansmanı 28 eylülde gerçekleşecek.

Alya 4 mevsim projesinin detayları ve satış fiyatları lansmanla beraber belli olacak.

Projeler Haberleri

Adres Konak Projesi İzmir’in Kalbinde Yükselecek
Manisa'ya 4 Milyar TL'lik Yeni Proje: Mysia Life 7 Kasımda Lansmana Çıkacak
İhlas Gayrimenkul'den Avcılar'a Konutluk Yeni Proje
Velux, İzmir’de 300 Milyon Dolarlık Yatırım Hacmine Ulaştı
Çiçek İnşaat’tan Urla’da Denize Sıfır Rezidans Projesi