Selahattin Varan Görevden Alındı

Selahattin Varan Görevden Alındı

Çevre ve Şehircilik İzmir il müdürü Selahattin Varan görevden alındı. Selahattin Varan'ın yerine Tekirdağ Çevre ve Şehircilik il müdürü Ömer Albayrak atandı.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un onayıyla uzun süredir İzmir’de görev yapan İl Müdürü Selahattin Varan görevinden alındı. Ankaya’da “Müşavir” kadrosunda kızak göreve çekilen Varan’ın yerine Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak atandı.

Varan’ın ismi özelikle PETKİM’de yaşanan toplu yemek zehirlenmesinden sonra gündeme gelmişti. İşçilere yemek veren firmanın sahibinin Varan’ın kardeşine ait olması tartışmalara neden olmuştu.

ÖMER ALBAYRAK KİMDİR?

1996 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Mülga Çevre ve Orman Bakanlığı’nda; Çevre Yönetimi Şube Müdürlüğü, İl Müdür Yardımcılığı ve Samsun İl Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 2011 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na Bakanlık Müşaviri olarak atandı. Evli Olan Ömer ALBAYRAK, 11.06.2013 tarihinden bu yana Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum