Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi Londra'dan 3 Ödülle Döndü

Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi Londra'dan 3 Ödülle Döndü

BESA Grup tarafından Ankara İncek’te inşa edilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere, 3 ödülle döndü.

A+A-

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, fsgarchitects’in mimari, Grup T Tasarım’ın iç mimari projesini yaptığı 8 bin metrekare alan üzerinde kurulan ve 3 bin 500 metrekare kapalı alanı Salih Bezci, bin 500 metrekare kapalı alanı Efe Bezci’ye ait villa kompleksinin, ‘özellikli müstakil konut’ ve ‘mimari müstakil konut’ kategorilerinde Avrupa ödülü aldığını, aynı zamanda “fivestars” ile onurlandırıldığını belirtti.

Efe Bezci, dünya genelinde 125 ülkeden farklı kategorilerde yarışan 10 bine yakın proje içinde villa kategorisinde Avrupa’nın en iyisi olmaya layık görülmenin ülkemiz açısından da gurur verici bir çalışma olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Şirketimizin yönetim kurulu başkanı olan babam Mimar Salih Bezci’nin öncülüğünü yaptığı yatırımlardan 4’ü Avrupa ve dünya birincilikleri ödülü almıştı. Şimdi bu ödüllere, yenilerini eklemenin sevincini yaşıyoruz. Sıra, 4 Aralık’ta Londra The Savoy Hotel’de tüm kıtaların en iyilerinin yarışacağı Grand Final’de. Bu ödül, Avrupa’nın en güzel villasının Ankara’da olduğunu ilan ederken, aynı zamanda işlerimizdeki başarıyı başka noktalara da taşımamız ve daha güzel işlere imza atmamız konusunda bize yön veriyor. Umarım Bodrum’da başladığımız büyük ölçekli villa projemiz de çok sayıda ödül alarak BESA Grup’un başarılarını taçlandıracak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.