Rönesans Dünyanın En Büyük Müteahhitleri Listesinde 10 Basamak ilerledi

Rönesans Dünyanın En Büyük Müteahhitleri Listesinde 10 Basamak ilerledi

ENR'nin açıkladığı 'Dünyanın en büyük 250 Uluslararası Müteahiti 2020' listesinde Rönesans Holding 10 basamak birden ilerleyerek 23. sıraya yerleşti. Rönesans 28 ülkedeki faaliyetlerinde 5.4 milyar dolar ciro elde etti.

A+A-

Türkiye'nin en büyük şirketlerinden olan Rönesans, yurt dışında gerçekleştirdiği projelerle, kendi sektörünün küresel liginde hızlı yükselişini sürdürdü.

Rönesans İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın (Engineering News Record) müteahhitlik firmalarının ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri yıllık gelirleri esas alarak yayınladığı ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde, 23'üncü sıraya yükseldi. Şirket geçen seneye göre 10 basamak bir yükseliş kaydettiği listede, Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak da yerini korudu.

28 ülkedeki faaliyetlerinden 5,4 milyar ciro elde etti

2019 yıl sonu konsolide cirosu 5,4 Milyar dolar olarak gerçekleşen Rönesans, hayata geçirdiği projeler, ülkeye yurtdışından getirdiği döviz ve tüm dünyada sağladığı istihdam ile Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.