Rıza Hüseyin Erkanlı Asset Öğrenci Evi Şirketini Kurdu

Rıza Hüseyin Erkanlı Asset Öğrenci Evi Şirketini Kurdu

Erkanlı Grup yönetim kurulu başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi'ni 50 bin TL sermayeyle kurdu.

A+A-

Öğrenci evlerine yatırım yapan Erkanlı Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı yeni bir şirket daha kurdu. 

Univa Öğrenci Evleri projesini hayata geçiren Erkanlı Grup, üniversitelere yakın lokasyonlarda, yatırımlarına devam ediyor. 126 milyon liralık yatımla yükselen Sakarya Univa Student Residence projesi Türkiye'de ilk yatırım amaçlı öğrenci evi projesi olarak inşa edildi. 

Rıza Erkanlı, 3 yeni projeye daha başlayacaklarını da açıklamıştı. Erkanlı ayrıca, 5 yıl içinde toplam 10 bin yatak kapasitesine ulaşmayı planladıklarını söylemişti. 

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hüseyin Erkanlı, Berat Hande Alagöz ve Kamil Kutlu ortaklığında Erkanlı Holding Genel Merkezi'nde kuruldu. 

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi konusu: yurt içinde ve yurt dışında öğrenci evleri tesis etmek, inşa etmek, inşa ettirmek, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, kurulmuş olanları devir almak, işletmeciliğinive pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.. 

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi adres: Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Maya Akar Center B Blok 102 D:68 K:18 Şişli İstanbul 

*Not: Kullanılan Görsel Erkanlı grup tarafından yapılan Univa Öğrenci evi projesine aittir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum