RE/MAX Türkiye Ücretsiz Bayilik Semineri 13 Nisanda Taksimde

RE/MAX Türkiye Ücretsiz Bayilik Semineri 13 Nisanda Taksimde

RE/MAX Türkiye, yeni ofisler açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyen girişimciler için, 13 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te Taksim’de bulunan Nippon Hotel’de ücretsiz bayilik semineri düzenliyor.

A+A-

Dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumu RE/MAX markasının ülkemizdeki temsilcisi olan, profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye, girişimcilere önemli fırsatlar sunmayı sürdürüyor.

Halen Türkiye’nin farklı bölgelerinde 260’tan fazla franchise ofisi ile hizmetlerini sürdüren RE/MAX Türkiye, yeni ofisler açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyen girişimciler için, bir seminer düzenliyor. Konuya ilgi duyan herkesin katılabileceği seminer, 13 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te Taksim’de bulunan Nippon Hotel’de gerçekleşecek.

Etkinliğe katılanlar, RE/MAX Türkiye’ye bağlı bir ofis açmanın kendilerine ne tür fırsatlar sunacağını öğrenme şansı yakalayacak ve sorularını sorabilecekler. Seminere kayıt www.remax.com.tr/seminerler/seminer-kayit/istanbul adresinden yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.