Remax Türkiye Dünyanın En İyi Gayrimenkul Koçunu Ağırladı

Remax Türkiye Dünyanın En İyi Gayrimenkul Koçunu Ağırladı

RE/MAX Türkiye, düzenlediği Recharge etkinliğinde dünyanın en iyi gayrimenkul koçu olarak gösterilen Richard Robbins’i ağırladı.

A+A-

Dünyanın en iyi gayrimenkul koçu olarak gösterilen ve Rep Magazine tarafından ‘endüstri ikonu’ olarak tanımlanan Richard Robbins, RE/MAX Türkiye’nin düzenlediği Recharge etkinliğinde gayrimenkul broker ve danışmanları ile bir araya geldi.

1.000’i aşkın RE/MAX Türkiye çalışanının katıldığı etkinlikte konuşan Robbins, etkili sonuçlar alabilmek için düşünce tarzının nasıl mükemmelleştirilebileceğinin sırlarını paylaştı. Günlük kararları almak ve nihai hedefe erişmek açısından geleceğe odaklanmanın etkisine değinen Robbins, profesyonellerin çalışmaları sırasında takip etmeleri gereken, diğer tüm sonuçları etkileyecek en önemli ölçüt konusunda da bilgi verdi.

Richard Robbins kimdir:

Kendi adını taşıyan uluslararası bir organizasyonun kurucusu olan ve bugüne dek dünyanın farklı bölgelerinde sayısız seminere imza atan Robbins, kişisel gelişim ve iş geliştirme konularında dünyanın önde gelen koçlarından biri. Rep Magazine tarafından “Endüstri ikonu” olarak adlandırılan Robbins, binlerce profesyonelin önemli başarılara ulaşmasına yardımcı oldu. Kendisi ve şirketi, gayrimenkul acenteleri, mortgage broker’lar ve liderleri için 1998 yılından bu yana her seviyede satış ve pazarlamaya yönelik eğitim çözümleri sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.