Projeyi İyi Malzeme Değil, Dijital Pazarlama Sattırır

Projeyi İyi Malzeme Değil, Dijital Pazarlama Sattırır

İzmir'de konut projelerinin artmasıyla beraber pazar rekabetinin de arttığını ifade eden Olay Yeri Ajans Kurucusu Ozancan Yıldırım, "Projeyi kaliteli malzeme ve beton değil, iyi bir dijital pazarlama stratejisi sattırır" dedi.

A+A-

İzmir’de konut yatırımları her geçen gün artıyor. Kentin özellikle benzer lokasyonlarında, çok fazla projenin olması rekabet ortamını artırıyor. Bu projeler için en önemli unsurun malzeme kalitesi, tüketiciye sunduğu fayda ve ekonomik şartları olmasına rağmen dijital pazarlama ve satış desteğinin rolü her geçen gün daha da artıyor. İzmir'de birçok konut projesine danışmanlık hizmeti veren Olay Yeri Reklam Ajansı kurucusu Ozancan Yıldırım ‘’Son zamanlarda İzmir’de ki gayrimenkul projelerinin sayısının ve kalitesinin artması oldukça olumlu. Kentimizdeki tüm projeler bu şehrin siluetine iz bırakmaktadır.  Fakat bu kadar çok konutun olması beraberinde iyi bir satış pazarlama stratejisini gerekmektedir.’’ şeklinde konuştu.

AYNI LOKASYONDA YÜZDE 30 FİYAT FARKI

İzmir’de ki projeleri başarılı yapanın kaliteli malzeme ve beton olmadığını, aslında en önemli faktörün dijital pazarlamadaki tesis özelliklerinin ve güven unsurunun sağlıklı bir şekilde kitlelere iletilmesi gerektiğini söyleyen Yıldırım ‘’ Aynı bölgede sosyal medya ve dijital reklam unsurları ile olması gerektiği fiyattan yüzde 30 fazla rakama daire satışı gerçekleştirdik, önemli olan az bütçelerle yoğun ve sık bir şekilde projeyi duyurmak ve bunu yaparken teknolojiyi etkin kullanmaktır’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum