Portre Metro Fiyat!

Portre Metro Fiyat!

Pendik’in en yeni projelerinden biri olan Portre Metro’daki 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, 410 bin TL’den başlaya fiyatlarla satışa çıktı.

A+A-

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve CK Group ortaklığıyla Pendik’te projelendirilen Portre Metro’da satışlar başladı. Portre Metro’da 2+1 daireler 410 bin TL’den, 3+1 daireler 550 bin TL’den, 5+1 daireler ise 1 milyon 50 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisiyle alınabilen daireler için ayrıca firma bünyesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

GENİŞ DAİRE SEÇENEKLERİ

2 blokta toplam 96 daireden oluşan Portre Metro’da daire büyüklükleri ise 125 metrekare ile 265 metrekare arasında değişiyor. Sosyal donatıları arasında amfi tiyatro, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, çardaklar, bisiklet alanları, güvenlik, otopark ve geniş peyzaj alanları yer alan projenin Kasım 2018’de tamamlanması planlanıyor.

METRO İSTASYONUNA KOMŞU

Pendik’te E-5 yan yol üzerinde yükselen Portre Metro, Taşvantepe metro istasyonuna komşu bir konumuyla dikkat çekiyor. Sahil yoluna 750 metre, hızlı tren istasyonuna 400 metre mesafede yer alan proje ayrıca Pendik Marina İDO’ya 900 metre, Tuzla Marina’ya 4 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 kilometre, TEM’e 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İletişim bilgileri

216 599 0 414
www.portremetro.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.