Peker İnşaat Almanya'da 210 Milyon Euro'luk Projeye Başlıyor

Peker İnşaat Almanya'da 210 Milyon Euro'luk Projeye Başlıyor

Peker İnşaat Almanya'nın Düsseldorf kentinde 210 milyon Euro bedelle Kuzey Yıldızı Projesi'ni hayata geçirecek. 24 ayda tamamlanması planlanan proje içerisinde sadece ofisler yer alacak.

A+A-

Türk gayrimenkul şirketi Peker Holding, Almanya'da dev bir projeye daha başlıyor. Düsseldorf şehrindeki ikinci büyük yatırımı için düğmeye basan şirket Kuzey Yıldızı projesi ile büyük ses getirmeyi amaçlıyor.

KUZEY YILDIZI PROJESİ 24 AYDA TESLİM EDİLECEK

Kuzey Yıldızı projesiyle 60.000 metrekarelik inşaat alanında yapıların inşaasına başlanacak olan prje için gerekli izinlerin alınması bekleniyor. İzinler alındıktan sonra başlayacak olan inşaatın 24 ayda sona erdirilmesi planlanıyor.

Kuzey Yıldızı projesi ile alakalı olarak bir açıklama yapan Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan peker, “Ülkemizi yurt dışında böyle büyük projelerle temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yatırımlarımızın tamamında insan hayatını kolaylaştıran ve teknolojiyi öne çıkaran bir prensibimiz var. Bu anlamda Kuzey Yıldızı bizim vizyon çalışmalarımızdan birisi olacak.” dedi.

46.000 METREKARELİK NİTELİKLİ OFİS ALANI

Proje hakkında detaylı bilgi veren Hasan peker, “Kuzey Yıldızı lokasyon olarak büyük avantajlara sahip olacak. Düsseldorf Havalimanı'na ve şehrin merkezine 4 km mesafede bulunacak. Toplam 60.000 metrekarelik inşaat alanının 46.000 metrekaresi nitelik ofis olarak tasarlanacak. 14.000 metrekaresi ise kapalı otopark alanı olacak.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.