Pandemi Sürecinde Villa Satışları Arttı

Pandemi Sürecinde Villa Satışları Arttı

Kovid-19 pandemisi nedeniyle müstakil evlere talep arttı. Talep artışı ile beraber villa satışlarında büyük artış yaşandı. Yılmaz İnşaat yönetim kurulu başkanı Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi Riva projesinde 2 ayda 300 villa sattıklarını söyledi.

A+A-

Kovid-19 salgını sürecinde 'evde kal' tedbirleri sonrasında vatandaşların müstakil ev arayışları arttı. 

Koronavirüsün ardından müstakil, bahçeli evlere yönelen talepten Galatasaray'ın Riva arazisinde inşa edilen Düşler Vadisi Riva da etkilendi. 

Emlak Konut GYO'nun 2 yıl ödemesiz 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyasında bulunan projelerden biri olan Düşler Vadisi Riva'da kampanyanın ilk hafta sonunda 1 günde 40 villanın satışı gerçekleştirildi. Toplam satış ise 2 ayda 300 oldu. 

635 MİLYON LİRA CİRO

Bu dönemde elde edilen 635 milyon TL ciroyla Düşler Vadisi Riva, kampanyadaki projeler arasında en fazla satış cirosunu yakaladı.

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, yoğun ilgiden dolayı diğer etapları planlanandan daha erken satışa sunduklarını vurgulayarak, "İlk etaptaki 509 villanın 480'i satıldı. Elimizde sadece 29 villa kaldı" diye konuştu. 

EVLERE OFİS ODASI

Müstakil yaşama talebin artmasından dolayı ilerleyen etaplarda revizyon yapacaklarına dikkat çeken Hakan Yılmaz, şöyle konuştu: 

"Metrekareler daha da büyüyecek. Bahçe alanlarını genişleteceğiz. Ortalama 200-250 metrekare bahçe tahsisleri için çalışılıyor. Ayrıca evlerde home-ofis olarak kullanılabilecek alanlar için çalışmalar yapılıyor."

'ASLAN PAYI' ARTACAK 

Galatasaray'ın Riva arazisi için düzenlenen ihaleyi Yılmaz İnşaat 3.8 milyar TL taahhütle kazanmış, şirket payı olarak Emlak 952 milyon TL önermişti.

Bunun 761 milyon 600 bin lirası kulübün, 190 milyon 400 bin TL'si Emlak Konut GYO'nun kasasına kalacak. Projeden bugüne kadar elde edilen toplam ciro ise 850 milyon TL oldu. Yılmaz, proje tamamlandığında toplam hasılatın beklenen rakamın üzerine çıkarak 45 milyar TL'ye ulaşacağını belirterek, "Bu durumda Galatasaray'ın payı da artacak" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.