Özemeksan İnşaat 40 Ailenin 1 Yıllık Konaklama İhtiyacını Karşılayacak

Özemeksan İnşaat 40 Ailenin 1 Yıllık Konaklama İhtiyacını Karşılayacak

Özemeksan İnşaat depremde evleri yıkılan ve hasar gören 40 aileyi İkon Tower projesinde 1 yıl boyunca ücretsiz olarak ağırlayacak. Depremzedelerin fatura ve aidat ücretleri de Özemeksan inşaat tarafından karşılanacak.

A+A-

İzmir’de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremin ardından depremzedelere kapılarını açan Özemeksan İnşaat, İkon Tower projesinde 20’ye yakın aileyi misafir etmeye başladı.

Özemeksan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ‘BirkiraBiryuva’ kampanyası kapsamında Bornova Belediyesi ile işbirliği halinde toplamda 40 ailenin 1 yıllık konaklaması ile fatura ve aidat ücretlerini karşılayacak. İkon Tower projesine yerleşecek olan depremzedelere belediye tarafından eşya desteği sağlanacak. Özemeksan, eşya desteği konusunda da belediye ile dayanışma içerisinde olacak.

binali-ozbaykiz-001.jpg

EVİ YIKILAN 2 AİLEYE ANAHTARLARI TESLİM EDİLDİ

Bornova Belediye başkanı Mustafa İduğ Özemeksan İnşaatın İkon Tower projesini ziyaret edip yönetim kurulu başkanı Binali Özbaykiz’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Deprem esnasında yıkılan Egemen apartmanı ile depremden sonra ağır hasarlı olduğu için yıkılan başka bir apartmanda oturan iki aileye İkon Tower’daki yeni evlerinin anahtarlarını Mustafa İduğ ile Binali Özbaykiz birlikte takdim etti.

img-1083.jpg

Türkiye’deki dayanışma ruhunun çok yüksek olduğuna dikkat çeken belediye başkanı Mustafa İduğ, “Depremdeki yaraları sarmak için sadece devletin değil, iş dünyasının ve sivil toplum örgütlerinin el atması en doğru çözümdür. Bu açıdan para toplamak yerine, mağdur olan insanların ihtiyaçlarını karşılamak için bir köprü görevi üstlenmeyi doğru bulduk. Başlatmış olduğumuz bu kampanyaya Özemeksan İnşaat’ın 40 daire ile katılması bizleri çok mutlu etti. Sizlere minnettarım. İkon Tower ailesine tüm Bornova halkı adına teşekkür ediyorum. Biz de Bornova Belediyesi olarak kalan ihtiyaçları karşılayacağız. Dayanışma ruhunun bu kadar yüksek olduğu başka bir ülke yok” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.