NG Kütahya Seramik Yeni Fabrika Kuracak

NG Kütahya Seramik Yeni Fabrika Kuracak

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral 50 milyon TL yatırımla temelleri atılan 15 Temmuz Şehitler Seramik Fabrikasının yanındaki arazide de yeni bir fabrika kuracaklarını söyledi.

A+A-

Kütahya 15 Temmuz Şehitler Seramik Fabrikası’nın açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştiren NG Kütahya Seramik, yeni bir fabrika için daha kolları sıvadı. 20 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kütahya’dan çıkıp dünyanın değişik ülkelerine, taa Çin’e kadar sizin eserlerinizin ulaşacak olması, ihraç ürünü olarak oralara kadar varacak olması ve Made in Turkey olarak gidecek olması, ‘Namın yürüsün Türkiye’ demektir” dediğini hatırlatan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, toplum olarak Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güç, ülkemize ve ekonomimize duyduğumuz güvenle yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi..

“Büyük ve güçlü Türkiye davasının en büyük destekçisi olacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral’ın 17 Temmuz 2016 ‘da Kütahya Zafer Meydanı’nda halka seslenerek sözünü verdiği 15 Temmuz Şehitler Seramik Fabrikası’nı sadece bir yatırım değil bir eser olarak tanımladı.

Türkiye Ekonomisine Katma Değer Sağlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kütahya, bölgesinin 2023 hedeflerini omuzlayan bölge olacaktır” sözünden hareketle, Kütahya’nın bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilmesi için çalışmalarını hızlandıracaklarını kaydeden Erkan Güral, yeni fabrika yatırımının bu hedefe hizmet edeceğini vurguladı.

Erkan Güral, “Açılışını yaptığımız fabrika ile şu anda 300 olan istihdam sayımızı nisan ayında devreye girecek yeni fırınlar ile 500’e çıkaracak ve toplam yatırım bedelini 250 milyon liraya ulaştırmış olacağız‘’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.