Nef, EBRD İle Ortak Şirket Kuracak!

Nef, EBRD İle Ortak Şirket Kuracak!

Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi.

A+A-

Gayrimenkul şirketi Nef’in İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, konut ve ofis projelerinin yanı sıra, markalı öğrenci yurtları ile kiralama sektöründe büyümek istediklerini, konut ve öğrenci yurdu yatırımlarına yönelik bir ortak girişim için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile görüştüklerini söyledi.

EBRD ile yapılacak ortaklığın da desteğiyle beş yılda yaklaşık 750 milyon lira yatırımla 15 bin yatak kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Timur, ayrıca New York ve Almanya’da yapmayı planladıkları rezidans projeleri için lokal ortaklık görüşmelerinin de devam ettiğini belirtti. Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi. Timur, markalı öğrenci rezidansı konseptindeki yurtlardan ilkini Nef olarak birkaç ay önce İstanbul Merter’de hayata geçirdiklerini belirterek, önümüzdeki yıl bu yurttaki 850 olan yatak kapasitesini 1.100’e çıkaracaklarını; ikinci yurt yatırımını da yine önümüzdeki yıl Haliç Sütlüce’de yapacaklarını söyledi. Devam eden 8 projeleri olduğunu belirten Timur, 2017’de biri Güneşli, diğeri de Kandilli’de  iki yeni konut projesine daha başlayacaklarını söyledi. 2 projenin toplam yatırım bedeli 1.4 milyar lira. Bu yıl 1.2 milyar liralık satış gelirine ulaştıklarını belirten Timur, 2017’de hedeflenen cironun ise 1.5 milyar lira olduğunu söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.