Musa Çiçek İnşaat'tan Çeşme, Gaziemir ve Güzelbahçe'ye 3 Yeni Proje

Musa Çiçek İnşaat'tan Çeşme, Gaziemir ve Güzelbahçe'ye 3 Yeni Proje

232 Narlıdere Premium ve 232 Yelki projelerinin inşaatlarına devam eden Musa Çiçek İnşaat Çeşme, Gaziemir ve Güzelbahçe'de yeni proje yapacak. Gaziemir ve Güzelbahçe projelerinin mimari çizimleri devam ediyor.

A+A-

Çeşme, Gaziemir ve Güzelbahçe'de 3 yeni proje geliştireceklerini belirten Musa Çiçek İnşaat Genel Müdürü Mehmet Akif Küçük, "Güzelbahçe ve Gaziemir de 2 yeni projenin çizimlerine hızla devam edilmekte. Ayrıca, profesyonel bina yönetim markamız olan Gerven A. Ş. ile kendi yaptığımız alanların daha iyi yönetilerek müşteri memnuniyeti sağlayacak markamız da çok kısa sürede hayat bulacak" dedi.

PREMİUM ANLAYIŞI VE 232 MARKASI

Mehmet Akif Küçük premium anlayışı ve 232 markaları ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı, "232 Daha butik ancak aileler için daha yaşanabilir, konforlu alanlar inşa etmeye çalışıyoruz. Daha çok kazanma duygusu ve kalitesiz bir yapı anlayışı ile hareket etmektense her kesime hitap eden bir anlayışa sahibiz. Bu da beraberinde premium anlayışını ortaya çıkarıyor. 232 bizler için çok özel bir marka oldu. ‘İzmirli’nin ne istediğini biliyoruz’ düşüncesiyle ortaya çıkan marka geldiğimiz noktada hem bizim hem de müşterilerimizin beğenisini kazandı. Bilakis müşterilerine temas etmeyen, ne istediğini çözemeyen bir marka varlığını devam ettiremez. Bu beğeni ve takdiri almış olmaktan ötürü çok mutluyuz."

Not: Kullanılan görsel 232 Yelki projesine aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.