Mistral İzmir Projesindeki Ofis 1 Milyon TL'ye Kiraya Verildi!

Mistral İzmir Projesindeki Ofis 1 Milyon TL'ye Kiraya Verildi!

Mistral GYO, Mistral İzmir projesindeki 476 metrekarelik (yarım kat) ofisi kurumsal bir şirkete 8 yıllığına 1 milyon 13 bin TL'ye kiraya verdi.

A+A-

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kiralamaya ilişkin ek sözleşme hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde yer alan ve halihazırda seçkin ve uluslararası boyutta kurumsal kiracılardan olan kiracı ile 15 Mart 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, brüt 476 metrekare (yarım kat) yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki bağımsız bölümün, 8 yıl süreli, aylık kira ödemeli olarak kiralanması için ek bir sözleşme imzalandı. Bu sözleşme sonrası Mistral İzmir projesinde sözleşmeler gereği aylık tahakkuk eden toplam kira tutarı KDV hariç 1 milyon 13 TL'ye ulaştı. Aynı kiracı ile ek bir yarım kat daha kiralanması için de görüşmeler devam ediyor. 

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimizin Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde yer alan ve halihazırda seçkin ve uluslararası boyutta kurumsal kiracılarımızdan olan kiracımızla, 15 Mart 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, brüt 476 m2 (yarım kat) yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki bağımsız bölümün, 8 yıl süreli, aylık kira ödemeli olarak kiralanması için ek bir sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşme sonrası Mistral İzmir projemizde sözleşmeler gereği aylık tahakkuk eden toplam kira tutarı KDV hariç 1.013.000 TL'ye ulaşmıştır. Aynı söz konusu kiracımızla ek bir yarım kat daha kiralanması için de görüşmelerimiz devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.