MİPİM 2019 Emlak Fuarı 12 Martta Kapılarını Açıyor

MİPİM 2019 Emlak Fuarı 12 Martta Kapılarını Açıyor

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasından olan MİPİM gayrimenkul fuarı 12 mart 2019'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleşecek.

A+A-

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarı MIPIM 2019, 12-15 Mart 2019  tarihleri arasında bir kez daha Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularının katılımı ile gerçekleştirilecek. Fransa’nın Cannes şehrinde bu yıl 30. kez kapılarını açacak MIPIM’de dünya gayrimenkul sektörünün dev oyuncuları bir araya gelecek. İstatistikler, gayrimenkul sektörünün dünya liderlerini ağırlayan ve günde 1 milyon üzerinde kartvizit alışverişinin yapıldığı MIPIM 2019’a, Türkiye’den olduğu gibi dünyadan da yoğun ilgi olduğunu gösteriyor. Şöyle ki; geçen sene 90 olan katılımcı ülke sayısı 100’e çıkarken, fuarın düzenlendiği alan da 20 bin metrekareden 21 bin 500 metrekareye çıkarıldı. Benzer artış ziyaretçi sayısı için de bekleniyor. 2017 yılında  25 bin olan ziyaretçi sayısı geçen sene 26 bine yükseldi. Bu yıl ise 26 bini aşkın kişinin MIPIM’i ziyaret etmesi bekleniyor. Diğer yandan, MIPIM 2019’a proje finansmanı alanında 5 bin, geliştirici alanında 4 bin 800, mimarlık alanında 2 bin, mülk sahibi alanında bin 600, hizmet sağlayıcı alanında 4 bin, portföy yönetimi ve ikincil piyasalar alanında da 5 bin 400 kuruluş kayıt yaptırdı. Katılımcı sayısının ilerleyen günlerde daha da artması bekleniyor.

Diğer yandan, bu yılki ana teması, “Geleceği Etkilemek” olarak belirlenen MIPIM’inkonferans programında “Topluma yönelik sağduyulu uygulamalar nasıl yapılır ve mevcut kaynaklar en iyi şekilde nasıl kullanılır?” ve “Uzun vadede fayda sağlayacak en iyi stratejiler nasıl seçilir?”  gibi sorulara yanıt arayan oturumlar düzenlenecek. MIPIM’de 360’ın üzerindeki konuşmacı olacak. Toplam 100 konferans ve oturumda hem ilham verici uzmanlar hem de son trendler hakkında bilgiler de verilecek.

MIPIM 2019’un önemli katılımcılarından biri olan Türkiye’ye özel olan oturumda, Türkiye’nin yatırım fırsatları uluslararası katılımcılara anlatılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.