Meydan Ardıçlı Projesindeki Ticari Alanların Yüzde 80'i Satıldı

Meydan Ardıçlı Projesindeki Ticari Alanların Yüzde 80'i Satıldı

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesindeki ticari alanların yüzde 80'inin satışı tamamlandı. Ticari alanların metrekare fiyatı 5 ile 6 bin TL arasında değişiyor.

A+A-

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi Esenyurt’ta yükseliyor. Projede ticari ünitelerin yüzde 80’inin satışı tamamlandı.

Projede 50 bin metrekarelik alanını kaplayan 125 ticari ünitenin satın alma ve kiralama görüşmeleri de hız kazandı. 

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, “Projemiz, ticari alanlarıyla İstanbul’un sosyal hayatını en üst boyutlara taşıyacak.  Fransa’nın Paris’i” gibi “İstanbul’un Esenyurt’u” tanımlamasını tüm dünyaya kazandıracağız” “diye konuştu.  

545 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje 67 bin metrekare arsa üzerinde konumlanıyor. Meydan Ardınçlı projesi 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile kamuya açık alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden meydana geliyor.

Konutlar, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire tipinde tasarlandı. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.