Meva İnşaat İzmir'e 5 Yılda 50 milyon liralık Yatırım Yapacak!

Meva İnşaat İzmir'e 5 Yılda 50 milyon liralık Yatırım Yapacak!

İzmir'e kazandırdığı konutlarla adından söz ettiren Meva İnşaat bugüne kadar İzmir'e 108 bin metrekare konut kazandır. Meva'nın hedefi önümüzdeki 5 yıl içinde ise 50 milyon TL yatırımı hayata geçirmek.

A+A-

5 yılda 100 milyon liralık yatırımla kent ekonomisine önemli bir girdi sağlayıp istihdam yaratan Meva İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ömer Çağlar, "Önümüzdeki 5 yıl içerisinde yaklaşık 50 milyon liralık yatırım ve 322 bin metrekarelik konut projelerini yaşama geçirmeyi öngörüyoruz" dedi.

YENİ PROJELER PEŞ PEŞE

2016'da ciddi bir büyüme kaydettiklerini ifade eden Çağlar, şunları söyledi: "Bu yıl içerisinde teslim edeceğimiz projelerin yanısıra 4 yeni projeyi bitirdik. İstanbul, Ankara, Sivas'tan sonra İzmir'de de önemli projelere imza attık. Kent Bornova Evleri'nin yanı sıra Çamdibi Konutları, Çamdibinde Kartal Durağı'nın olduğu bölgede Çamdibi Paprat konutlarımız bölgeye önemli bir hareket getirdi. Bir diğer projemiz ise Mevakent Blokları'nı Ulukent'te satışa sunduk. Villa rahatlığı hissedeceğiniz Mevakent Blokları 24 saat güvenlik sistemi, siteye özel yüzme havuzu ve peyzaj çalışması ile yeşili huzuru ve güveni bir arada yaşatıyor.


Konut sahipleri ve konuklar için otopark var. Bölgedeki diğer projelere göre daha uygun fiyatlar sunduğumuzu garanti ediyoruz." Çevre yoluna, metroya ve Gelişim Koleji'ne 500 metre mesafede bulunan projenin bölgeye de farklı bir hava getirdiğini söyleyen Çağlar, "Burak Reis Caddesinde 136 dairelik ve Sanayi Metro Durağının hemen karşısındaki ofis projemiz olan Mevakent Plaza'yı da müşterilerimize sunduk. Ayrıca yeni bir yaşam konsepti ile Trio Sky, Trio Life ve Güzelbahçe'de Q Life projeleri satışa sunuldu. Bugüne kadar İzmir'e 108 bin metrekare konut kazandırdık. Şu anda 101 bin metrekare proje aşamasında ve önümüzdeki 5 yıl içinde ise 322 metrekarelik bir planlamamız var" dedi.

Yeni Asır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.