İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Turizmin Geleceğinde Metaverse Var!Turizmin Geleceğinde Metaverse Var!Seyahat acentesi Bugün Nereye Gidelim, Türkiye’yi ziyaret edecek turistlere kalacakları yeri sanal ortamda deneyimleme şansı verecek bir ilke imza atarak metaverse’e kiralık bungalovlarla giriş yaptı.
Gayrimenkul Yatırımında Metaverse DönemiGayrimenkul Yatırımında Metaverse DönemiBir süredir dünya gündeminin tam ortasında yer alan Metaverse, pek çok sektörü derinden etkiliyor. PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, Metaverse ile emlak sektöründe yaşanabilecek yeni gelişmelerin ne olduğuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye, Metaverse Alanında Lider OlabilirTürkiye, Metaverse Alanında Lider OlabilirMetaverse'ye ilişkin açıklamalarda bulunan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) İş Geliştirme Komite Başkanı Zühtü Eşiyok, Türkiye metaverse alanında dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olabilir dedi.
Metaverse Pazarı 8-10 Yıl İçinde 8 Trilyon Dolara UlaşacakMetaverse Pazarı 8-10 Yıl İçinde 8 Trilyon Dolara UlaşacakMetaverse pazarının 5-10 yıl içerisinde küresel ekonomiye 8 trilyon dolar kazandıracağı öngörülüyor. Bugünün ve geleceğin teknolojisi ‘Metaverse, kaçırılmaması gereken bir yatırım fırsatı mı, riskler, olası kazanımlar nelerdir?
Metaverse İnşaat ve Yapı Sektörüne Ne KatacakMetaverse İnşaat ve Yapı Sektörüne Ne KatacakWorkindo tarafından yapılacak olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri değerlendirilecek.
Metaverse Gayrimenkul Satışları Ocak Ayında 85 Milyon Doları AştıMetaverse Gayrimenkul Satışları Ocak Ayında 85 Milyon Doları AştıAnalitik firması MetaMetric Solutions'in açıklamalarına göre 2021 yılında 501 milyon doları gördü. 2022 yılına iyi bir başlangıç yapan Metaverse'de gayrimenkul satışları Ocak ayında 85 Milyon Doları aştı.
Metaverse Derneği: Sanal Arsadan Uzak DurunMetaverse Derneği: Sanal Arsadan Uzak DurunMetaverse Derneği'ni kurucusu Alphan Manas sanal arsaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Manas, "dünya haritası üzerinde gerçek tapuya dayalı Türkiye’deki şehirleri ve gerçek konut ve arsaları içeren satışlara rağbet gösterilmemeli" dedi.
Metaverse'de Alışveriş Yapacaksınız, Konsere Gidecek ve Gayrimenkul AlacaksınızMetaverse'de Alışveriş Yapacaksınız, Konsere Gidecek ve Gayrimenkul AlacaksınızRoof Stacks Inc Kurucu Başkanı ve Üst Yöneticisi Burak Soylu, metaversenin internetin icadında olduğu gibi büyük bir dönüşüm yapacağını belirterek “Bu evrende alışveriş yapacaksınız, hatta iş kuracak gayrimenkul satın alacaksınız” dedi.
Metaverse Türkiye'den Büyük Talep GörüyorMetaverse Türkiye'den Büyük Talep GörüyorSanal ortamlardaki arazi satışlarında ve arazi alımlarında en fazla arazinin satıldığı ülke Türkiye. Geçen hafta OVR'de toplamda 80 bin arazi satışı yapılmışsa bunun 20 binini Türkler aldı.
GİSP, “Metaverse ve Gayrimenkul” Konusunu Masaya YatırdıGİSP, “Metaverse ve Gayrimenkul” Konusunu Masaya YatırdıGayrimenkul alanında inovatif çalışmalar yapan Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) “METAVERSE ve Gayrimenkul” başlığı altında son dönemin en ilgi çeken konusunu masaya yatırdı.
  • Konut Kredisi Faizleri Mayısta Uçuşa Geçti: Makas Açılıyor!Konut Kredisi Faizleri Mayısta Uçuşa Geçti: Makas Açılıyor!
  • Yabancılara Konut Satışında Rus Alıcılar Zirvede!Yabancılara Konut Satışında Rus Alıcılar Zirvede!
  • Avrupa'da Lüks Konut Fiyatlarında PatlamaAvrupa'da Lüks Konut Fiyatlarında Patlama
  • Ev Alırken Bu Masrafları Hesaba Katmayı Unutmayın!Ev Alırken Bu Masrafları Hesaba Katmayı Unutmayın!
  • TOKİ 38 İldeki 506 Ticari Gayrimenkulü Satışa ÇıkaracakTOKİ 38 İldeki 506 Ticari Gayrimenkulü Satışa Çıkaracak
  • Emlak Vergisi 1. Taksit Ödemeleri Ne Zaman Sona Erecek?Emlak Vergisi 1. Taksit Ödemeleri Ne Zaman Sona Erecek?
  • Karşıyaka’da Güvenli Yapılaşma İçin Zemin Mercek AltındaKarşıyaka’da Güvenli Yapılaşma İçin Zemin Mercek Altında
  • Portföy Değeri 909 Milyon TL’ye Ulaşan ATA GYO, 2026’ya Güçlü GirdiPortföy Değeri 909 Milyon TL’ye Ulaşan ATA GYO, 2026’ya Güçlü Girdi
  • Proje Maliyeti 3 Milyar TL’yi Bulan Onat Tüneli’nde Kazı Çalışmaları SürüyorProje Maliyeti 3 Milyar TL’yi Bulan Onat Tüneli’nde Kazı Çalışmaları Sürüyor
  • Çimsa’nın Cirosu Yılın İlk Çeyreğinde 11,6 Milyar TL’ye UlaştıÇimsa’nın Cirosu Yılın İlk Çeyreğinde 11,6 Milyar TL’ye Ulaştı
ÇOK OKUNANLAR
  • Mayıs 2026 Kira Artış Oranı Belli OlduMayıs 2026 Kira Artış Oranı Belli Oldu
  • Faiz Artışına Rağmen Ev sahibi Olma Talebi YükseliyorFaiz Artışına Rağmen Ev sahibi Olma Talebi Yükseliyor
  • Suyla Temas Ettiği Gibi Birbirine Kenetlenen Tuğlalar İnşaatların Yeni Gözdesi OlduSuyla Temas Ettiği Gibi Birbirine Kenetlenen Tuğlalar İnşaatların Yeni Gözdesi Oldu
  • Konut Kredisi Faizleri Mayısta Uçuşa Geçti: Makas Açılıyor!Konut Kredisi Faizleri Mayısta Uçuşa Geçti: Makas Açılıyor!
  • Ege Yapı 6 Yeni Proje İçin 1.6 Milyar Yatırım YapacakEge Yapı 6 Yeni Proje İçin 1.6 Milyar Yatırım Yapacak
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Mayıs 2026 Kira Artış Oranı Belli Oldu
    • Faiz Artışına Rağmen Ev sahibi Olma Talebi Yükseliyor
    • Suyla Temas Ettiği Gibi Birbirine Kenetlenen Tuğlalar İnşaatların Yeni Gözdesi Oldu
    • Konut Kredisi Faizleri Mayısta Uçuşa Geçti: Makas Açılıyor!
    • Ege Yapı 6 Yeni Proje İçin 1.6 Milyar Yatırım Yapacak
    • Yabancılara Konut Satışında Rus Alıcılar Zirvede!
    • Türk Yatırımcılar Yunanistan Emlak Piyasasına Akın Etti
    • TOKİ 38 İldeki 506 Ticari Gayrimenkulü Satışa Çıkaracak
    • Ev Alırken Bu Masrafları Hesaba Katmayı Unutmayın!
    • Avrupa'da Lüks Konut Fiyatlarında Patlama
    • Emlak Vergisi 1. Taksit Ödemeleri Ne Zaman Sona Erecek?
    • Türkiye'de Gayrimenkul Fiyatlarının En Pahalı Olduğu 20 İlçe
    • Konutta 5 Yıl Vadeli 2 Milyon TL'nin Geri Ödemesi Ne Kadar
    • İzmir'de 1,3 Milyon Yeni Konuta İhtiyaç Var
    • İnşaat Sektöründe İyimserlik Artıyor, Risk İştahı Düşüyor