Mesa İnşaat 2022'de Yeni Projelerle Yatırımlarını Artıracak!

Mesa İnşaat 2022'de Yeni Projelerle Yatırımlarını Artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirerek yatırımlarını arttırmayı hedefliyor.

A+A-

İnşaat sektöründeki 52 yıllık tecrübesiyle Mesa, pandemi şartları, maliyet artışları ve piyasadaki dalgalanmalara rağmen yeni projeler üretmeye devam ediyor. Ekonomist'te yer alan habere göre; Mesa Orman projesinin ikince etabını ve Mesa Çengelköy Bosphorus projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Mesa, yeni projeleri için ön talep toplamaya başladı. Urla Kekliktepe bölgesindeki Mesa Urla Kekliktepe projesinin detayları henüz belli olmadı. Ayrıca Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı'nca Atakent'te yükselecek olan Tema İstanbul 2'nin yeni için ön talep toplanıyor.

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, bir projenin geliştirilmesinden inşaatının tamamlanmasına kadar geçen sürenin üç ila beş yılı bulduğunu belirtiyor. Boysanoğlu, bu nedenle piyasa şartlarına rağmen yeni projeler üretmeye devam ettiklerini vurguluyor.

İnşaat maliyetlerindeki artışın konut fiyatlarına yansıdığını hatırlatan Boysanoğlu, önümüzdeki dönemde ağırlıklı olarak orta ve üst gelir grubuna yönelik proje üretebileceğini söylüyor.

Yurtdışı projelerinin yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir'de proje üreten Mesa, Bodrum'da 365 gün yaşanabilecek şekilde tasarlanan, tümü deniz manzaralı 48 villa ve 196 rezidanstan oluşan Mesa Bodrum projesini de hayata geçirdi. Kendine ait özel koyu, 19 bin metrekarelik çam ve zeytin ağaçları arasındaki sahil alanıyla doğa içinde yaşam sunan projede bu yaz yaşam başlarken son kalan rezidans ve villaların da satışları sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.