Mehmet Ceylan Yapı, Yeni Yılı Mimar ve İç Mimarlarla Karşıladı

Mehmet Ceylan Yapı, Yeni Yılı Mimar ve İç Mimarlarla Karşıladı

İzmir'de 4 mağaza ve 2 lojistik deposuyla hizmet veren Mehmet Ceylan Yapı 'Yeni Yıl Buluşması' kapsamında İzmir'deki 250 mimar ve iç mimarla buluşarak yeni yılı kutladı.

A+A-

2023 yılı içerisinde sektör profesyonellerine yönelik birçok etkinlik gerçekleştiren Mehmet Ceylan Yapı yılın son etkinliğini Kürkçü Dükkanı'nda düzenledi. 

İzmir'de aktif olarak proje üreten 250 mimar ve iç mimarın katıldığı etkinliğe çok sayıda iş insanı da bulundu. 

mehmet-ceylan-etkinlik.jpg

Geçtiğimiz haftalarda da Qua Granite ile birlikte Kıbrıs'ta mimar ve iç mimarların katıldığı bir etkinliğe imza atan Mehmet Ceylan Yapı 2024 yılında da sektör profesyonellerine yönelik sosyal etkinliklere devam edecek. 

mehmet-ceylan-izmir.jpg

Bornova Mağazamız Mimarların buluşma adresi oldu

Mehmet Ceylan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ceylan, Bornova'da Qua Granite ile ortak açtıkları fabrika satış mağazasında mimar ve iç mimarlara yönelik çalışma alanları oluşturduklarını belirterek, "Bu yıl sektör profesyonelleri ile daha çok iletişim halinde olduk. Yeni mağazamızda hem satışını gerçekleştirdiğimiz markaların ürünleri tanıma hem de mağaza içinde tasarım yapabilme olanağını sunduk. Fabrika satış mağazamızda mimarlar için özel bir çalışma alanı ayırdık. Mimarlarımız ürünlerini seçerken kendileri tahsis edilen alanlarda tasarım uygulaması yapıp ürünün kullanım alanını birebir görme imkanı yakaladı. Üniversitelerdeki mimarlık öğrencilerini de bu mağazamızda ağırlayarak seramik sektörünü tanımalarını sağlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.