Mehmet Ceylan Yapı 30 Yaşında!

Mehmet Ceylan Yapı 30 Yaşında!

1995 yılında 35 metrekarelik bir nalburiye dükkanı olarak kurulan Mehmet Ceylan Yapı, 30. yılında Türkiye'nin en büyük tek katlı en büyük yapı mağazasını içinde barındıran 4 showroomu ve 50 bin metrekarelik depolama alanıyla sektöre hizmet veriyor.

A+A-

1995 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Ceylan Yapı, 30 yılına girdi. 

Mehmet Ceylan Yapı 30. yılını gösterişli bir davetle kutladı. SErkan Kaya'nın sahne aldığı gecenin sunumunu İvana Sert gerçekleştirdi. Mehmet Ceylan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ceylan, İvana Sert ve Serkan Kaya'ya seramik üzerinde basılı fotoğraflarını hediye etti.

mehmet-ceylan-002.jpg

İzmir'deki 4 farklı mağaza, 50 bin metrekarelik depolama alanıyla Ege bölgesi, ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye'ye hizmet veren Mehmet Ceylan Yapı, 30. yıl kutlamasına müteahhit, mimar ve iş ortaklarının katıldı.

Mehmet Ceylan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ceylan, "30 yıllık hikayemize eşlik eden ekip arkadaşlarımıza, markalarımıza, iş ortaklarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diyerek 30. yıl kutlama etkinliğine katılan davetlilere teşekkür etti.

omer-ceylan.jpg

MAĞAZALARIMIZI DAHA İŞLEVSEL HALE GETİRECEĞİZ

2024 yılında çeşitli etkinliklerle sektör profesyonelleriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade eden Ömer Ceylan yeni yıl hedefleriyle ilgili olarak da şu ifadelere yer verdi: "4 farklı mağazamızın yeterliliği, ihtiyaca yanıt vermesi ve mevcut piyasa koşulları sebebiyle, yakın zamanda yeni mağaza açma planımız yok. Yine de önümüzdeki dönemde mevcut mağazalarımızı tadilattan geçirerek daha işlevsel hale getireceğiz. Perakendedeki gücümüzü artırmak için mimarlar ve müteahhitlerle iş birliğimizi sürdürüyoruz." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.