Lavaboda Rahatlık ve Uyum: VitrA Plural Koleksiyonu

Lavaboda Rahatlık ve Uyum: VitrA Plural Koleksiyonu

30'dan fazla tasarım ödülüne sahip olan VitrA, dekorasyonu bir yaşam stili olarak sunan vizyonuyla öne çıkıyor. 1950’lerin ikonik görüntüsünden esinlenen tasarımcı Terri Pecora, VitrA işbirliği ile Plural koleksiyonunu sunuyor.

A+A-

Plural koleksiyonundaki banyoya yaratıcı bir şekilde uyum sağlayan hafif ve özgür mobilyalar, kullanıcılara özel zamanlarını paylaşabilecekleri yeni bir sosyal alan açıyor. Banyoda geçirilen zamana ve sosyal etkileşime odaklanan Plural koleksiyonu, Terri Pecora tarafından hayata geçiriliyor. Plural koleksiyonunda yer alan ürünler, çoklu kombinasyonlarıyla fark yaratıyor.

Lüksün yeni tanımı: Hayatı paylaşmak

Amerikalı tasarımcı Terri Pecora'nın VitrA için tasarladığı banyo koleksiyonu Plural, geleneksel banyo tasarımlarının ötesine geçiyor. Banyoyu insanların kendileriyle, aileleriyle ve arkadaşlarıyla bağ kurduğu bir yaşam alanı olarak tanımlayan Plural, ev yaşantısının ‘’yeni kalbi’’ olma amacını taşıyor. Terri Pecora, Plural koleksiyonu için kişiselleştirilmiş samimi bir ortam oluşturmak amacıyla çok fonksiyonlu organik ögeleri koruyan ürünler tasarladı. Genellikle banyolarda görülmeyen sönük tonlardaki renk uyumuna ve ahşap eklemelere sahip Plural ürünleri, yaşam alanı olarak evde olmanın yarattığı iyi hislere odaklanmayı amaçlıyor.

Yenilikçi sifon çözümleri

Üstün teknolojisiyle 3 farklı sifon çözümü sunan Plural, tesisat borularını gizliyor ve lavaboların banyonun istenen yerinde kullanılmasına olanak sağlıyor. Yenilikçi sifon sistemlerinden ilki, geleneksel duvara dayalı montaj yerine iki lavabonun birbirine dönük konumlandırılmasına olanak tanıyarak sosyalleşmeyi teşvik ediyor. Diğeri, lavaboların tamamen duvardan bağımsız alana yerleştirilebilmesi için temiz ve yalın bir görüntü sağlıyor. Üçüncü sifon çözümü ise monoblok lavaboların duvara doksan derece yerine istenen açıda monte edilebilmesine imkan tanıyor.

Çizgisel Uyum: Monoblok Lavabolar

Yalın bir tasarıma sahip olan VitrA monoblok lavabo modelleri, banyolara dinginlik getiriyor. Lavabo ayağının, lavabo ile bütünleşmiş tek bir parça halinde olduğu Plural monoblok lavabolar, yuvarlak ve köşeli formlarla uyum yakalıyor. Monoblok lavabo çeşitleri, banyoların rahatlatan ambiyansını artırmak için basit mimari tasarım ögelerini takip ediyor.

Duvardan Bağımsız Lavabolar

Plural, duvara dayamaya gerek olmadan istenilen yere konumlandırılabilen lavabolarıyla banyoları özgürleştiriyor. Farklı derinlikteki çanak, monoblok ve etajerli lavabolarıyla sosyal paylaşımı artırıyor.

Bütünsel Formlar

Benzersiz bir tasarım sunan Plural klozetler, gizli montaj ve duvar içi çözümleriyle, daha temiz bir görünüm sağlıyor. Her banyoya uyum sağlayan klozetlerin, armatür ve aksesuar renkleriyle uyumlu klozet kapağı, menteşe alternatifleriyle tasarımda bütünselliği güçlendiriyor.

Plural’in benzersiz bir kompakt forma sahip yeni nesil pisuvarları, standart ve monoblok versiyonlarıyla, özel ve toplu kullanım alanları için kusursuz bir çözüm olarak öne çıkıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.