Kınık TOKİ Konutları 29 Ekimde Teslim Edilecek

Kınık TOKİ Konutları 29 Ekimde Teslim Edilecek

TOKİ tarafından İzmir'in Kınık ilçesinde hayata geçirilen 276 konutluk projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. İnşaatı yerince inceleyen Kınık Belediye başkanı Sadık Doğruer dairelerin 29 ekimde teslim edileceğini söyledi

A+A-

İzmir'in Kınık ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı süren 164 adet 3+1 12 adet 2+1 olmak üzere toplam 276 konutun inşaat alanını gezen Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer şantiye sorumlusu Aydın Karakoç'tan inşaatlar konusunda bilgiler aldı.

İnşaatların yüzde 70 seviyelerinde tamamlandığını öğrenen  Doğruer firma yetkilisine dairelerin ne zaman teslim etmeyi planladıklarını sordu, Kasım ayının ortalarına doğru cevabını alınca firma yetkilisine “29 Ekim tarihine yetiştirin  Kınık’lılar olarak 29 Ekim'de çifte bayram yapalım” dedi.

Aydın Karakoç'ta bu tarihi kabul ederek tüm daireleri 29 Ekim 2017 tarihinde teslim etme sözü verdi. Başkan Dr. Doğruer yaptığı açıklamada 'Kınık Belediye olarak talep toplama projesi ile başlattığımız Toki konutları 18  ay teslim süresi olmasına karşı 10 ay gibi kısa sürede teslim edilerek Halkımızın kira öder gibi ev sahibi  olmalarının mutluluğunu yaşıyorum, Daireleri gezdim ve çok beğendim gerek kullanılan malzemelerin kalitesi gerekse işçilikleri gayet güzel ben bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum Toki konutlarının daha önce talep görmeyip kalan toplam 120 dairesi için Belediyemize 300'e yakın başvuru var başvuruda bulunan herkesi Toki'den ev ev sahibi yapıp mağdur etmemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.