Kemalpaşa Kültür Merkezinde Sona Doğru

Kemalpaşa Kültür Merkezinde Sona Doğru

Kemalpaşa Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. 2015 yılı Ağustos ayında yapımına başlanan Kültür Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

A+A-

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 2015 yılı Ağustos ayında yapımına başlanan Kültür Merkezi yapım işi bitme aşamasına geldi. Sadece yerel hizmetler değil ilçede sosyal ve kültürel alanda da birçok hizmete imza atan Kemalpaşa Belediyesi, bu hizmetlerin daha sağlıklı ve daha olumlu şartlarda gerçekleştirilmesi için 2015 Yılında yapımına başladığı çok amaçlı Kültür Merkezi’nde sona gelindiğini duyurdu.

Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kemalpaşa’ya hizmet anlamında her türlü çalışmayı yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini kaydederek, Kemalpaşa’nın cazibe merkezi konumunda yapımı devam eden Kültür Merkezi’nin kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Başkan Uğurlu, “İlçemize yapmış olduğumuz hizmetlerden biri olan Kültür Merkezi ilçemiz için önemli olan projelerden biridir. Yaklaşık olarak 5 Bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde bin 200 metrekarelik alanda yükselen Kültür Merkezimiz tamamlanmak üzere… 4 kattan oluşan merkezimizde birçok detay düşünüldü. Merkezimizde sadece kültür ve sinema salonu değil kreş ve fitness salonu da yer alacak. Merkezimiz hem Kemalpaşa’mızın hem de İzmir’in cazibe merkezlerinden biri olacak” dedi.

 

Hizmetleri planlayarak yaptıklarını belirten Başkan Uğurlu “Biz ilçemize bir hizmet yaparken ilçemizin birkaç yılını değil en az 50 yıl ilerisini düşünerek çalışmalara başlıyoruz. Bunun için bu merkezimizde planlanırken bu şekilde planlandı. Kemalpaşalılar her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Biz halkımıza en güzelini ve en iyisini yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.